SuperBlog

Acasă nu este un loc, este o emoție

Reading Time: 5 minutes

Acasă e acolo unde este inima ta

 

Există o zicală veche britanică ce spune că acasă e acolo unde este inima ta. Și cât de bine sună versurile unui cântec ce spun că acasă nu este un loc, acasă este o stare, o emoție.

Când împarți acest sentiment între două locuri ale tale, trăirile sunt intense și nu țin de spațiul geografic. Ele țin de ritmul bătăilor inimii, de limba vorbită, de poveștile din bucătărie.

Am înțeles întotdeauna emoția numită acasă întâi ca spațiul camerei mele, unde, adolescentă fiind, îmi plăcea să stau cu lucrurile mele, făcând ordine sau tolănită în pat cu o carte în mână. Sau scriind compunerile la română la biroul masiv făcut de tatăl meu, dintr-un alt corp de mobilă. Însemna bucurie și liniște.

Apoi, de la camera mea am trecut la casa mea și, dincolo de stările acelea minunate când te întorci de la serviciu sau dintr-o călătorie, acasă a însemnat siguranță și confort. Două stări pe care le prețuiești mai târziu în viață, la fel ca și un pui de somn cinstit, la prânz. Sau să stai cu o cană de cafea în mână și să te uiți pe geam, afară când plouă sau ninge.

Cât de plăcut este un astfel de moment!

 

Calitatea materialelor de construcție, fundația pentru acasă

 

Cuibul nostru este sanctuarul nostru, amenajat cu drag și trudă. De multe ori ne gândim doar la estetica și designul acestuia. Dar cât de importante sunt materialele de construcții cu care ai pus baza lui? 

Probabil le considerăm ca apa caldă și curentul electric, adică le luăm de bune pentru că sunt cu noi încă de la început. Dacă nu avem apă caldă, imediat acest lucru ne revoltă, suntem nemulțumiți, pentru că nu ne imaginăm să nu o avem la dispoziție.

Dar când ne construim o casă sau doar renovăm, cum privim materialele de construcție? Așa-i că la lucrări mai mari, încercăm să punem mai mult accent pe preț? Să fie cât mai ieftin. Dar ce preț are calitatea?

acasa Vindem-Ieftin

Materialele de construcții sunt esența oricărei case. Ele nu numai că dau aspect și personalitate structurii dar stabilesc și balanța între calitate și cantitate când vorbim de ridicarea sau renovarea casei.

Alegerea materialelor de construcție de calitate contribuie la sustenabilitatea casei. Consumul de energie scade, mediul înconjurător este protejat iar locuința noastră este durabilă. Altfel, materialele ieftine duc la creșterea costurilor de întreținere sau eventuale reparații.

 

Vindem-Ieftin, furnizor pentru starea de bine

 

Fie că renovezi sau construiești o casă de la zero, vei face liste peste liste de materiale care niciodată nu sunt suficiente. Întotdeauna va mai fi nevoie de un sac de ciment, de piese, știm povestea părinților, prietenilor noștri.

Dar în 2021, ritmul vieții noastre cotidiene dar și situația actuală nu ne mai permit să stăm prin depozitele de profil.

Nu ar fi mai comod, să trimitem o solicitare direct din fotoliul nostru comod pe site-ul Vindem-Ieftin sau să apelăm un consultant al companiei?

acasa Vindem-Ieftin

Acesta  verifică și calculează stocul în fabrică, revenind ulterior cu o ofertă de preț personalizată și informații legate de transport. În felul acesta ne vom ocupa de lucruri care sunt mai dragi sufletului nostru și câștigăm timp.

De ce să alergi prin depozite după oferte?

Este mai simplu și mai sigur să lași totul pe mâna profesioniștilor!

Când am renovat apartamentul din București a fost un chin să alergăm prin mai multe magazine, în funcție de materialele necesare. A fost timp pierdut, am cheltuit mai mult decât ne-am propus și ne-am simțit frustrați ori de căte ori nu găseam ce ne trebuia.

Renovează-ți apartamentul ușor

Și ce bine te vei simți când în maxim o săptămână vei primi materialele de calitate mult visate, pentru casa ta. Așa că strânge mobila în mijlocul camerei, și pregătește-te să îți reîmprospătezi pereții cu vopsea lavabilă Savana. Eu prefer culoarea somon pal dar tu îți poți alege orice nuanță îți bucură ochiul. Dacă vrei un aspect mai stilizat, vei alege, probabil un model de tapet. Vei schimba gresia și faianța, pentru un look modern, iar pentru camere, dacă preferi parchetul, care este mai cald, ai de unde alege.

acasa Vindem-Ieftin

Acasă este o casă cu acoperiș

Ai în plan să îți construiești o casă pentru că te-ai săturat să stai în apartament? 

Nimic mai simplu! Vindem-Ieftin îți livrează tot ce ai nevoie, fie că îți ridici o casă mai mică, fie un palat. Iei totul dintr-un singur loc. Ai la dispoziție o varietate bogată de materiale de construcție la preț negociat, în funcție de cantitate. 

De la beton la cifă, care îți toarnă fundația, la acoperișul din țiglă metalică Bilka, care îți dă siguranță și confort, toate materialele îți aduc bucuria unui nou acasă. Și ce frumos se va vedea cerul înstelat prin fereastra de mansardă Fakro cu un ceai cald în mână.  Sau ce stilat ar fi să ai un perete de cărămidă aparentă.

acasa Vindem-Ieftin

 

Orice vis se va îndeplini! Trebuie doar să ai grijă de el, să îți faci bugetul, lista de materiale, iar calitatea va veni de la Vindem-Ieftin.

Vindem-Ieftin.ro este o Casă de Comenzi prin care poți comanda materiale de construcții online, la un preț mult mai avantajos decât în depozitele clasice. Cumperi totul dintr-un singur loc, prin comandă – materiale de construcții de calitate, de la producători renumiți din România. 

Odată ce revenim cu comenzi la magazinul online Vindem-Ieftin vom deveni clienți VIP și vom aparține unui grup exclusivist. Suntem tratați regește, primim suport dedicat, prioritar pe toată durata procesului de ofertare, precum și condiții speciale de livrare. 

acasa Vindem-Ieftin

Chiar și când este vorba de construcții putem avea o experiență minunată. Acasă va deveni o stare, o emoție.

Pentru tine, ce înseamnă acasă?

 

Sursă foto – Vindem-Ieftin.ro

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

 

 

3 Comentarii

 1. Diana

  12 martie 2021 at 6:35 am

  Pentru mine, acasă înseamnă multe lucruri. Dar, în principal acasă e sentimentul acela cozy că aparții unui loc unde îți găsești liniștea.

  1. CopperAttitude

   12 martie 2021 at 8:07 am

   Da, exact la asta mă gândeam când am scris că te întorci din călătorie

Raspunde