SuperBlog

Cea mai bună versiune a pielii, o călătorie cu creme Gerovital

Reading Time: 4 minutes

Pielea mea, ca și mine, este într-o călătorie zilnică pentru a descoperi cea mai bună versiune. Această evoluție a fost posibilă având alături cele mai bune creme Gerovital.

Să fii cea mai bună versiune a ta este o călătorie

Citeam de curând că noi, oamenii, luăm cam 35.000 de decizii zilnic. Din acestea, 90% sunt luate în mod inconștient. Impresionant, așa-i?

Acest lucru m-a făcut să mă gândesc la tot procesul prin care am trecut de la adolescență la femeia de acum. Unele au fost decizii bune iar altele nu atât de inspirate. Toate însă, m-au făcut să experimentez, să prind curaj, să greșesc și să o iau de la capăt. Uneori cu empatie, de multe ori criticându-mă că nu am făcut mai bine. Dar au fost parte din evoluție.

La școală am încercat să fiu cea mai bună dar eram timidă. Simțeam că nu este de ajuns, nu aveam încredere în mine și îmi era teamă să nu fiu criticată. Era de ajuns vocea critică din capul meu. Așa că mi s-a părut confortabil când vocile din jurul meu spuneau să nu ies în evidență, să fiu ca toată lumea.

Treptat însă, am căpătat voce, am reușit să îmi definesc valorile și principiile și să îmi fac gândirea vizibilă. În sfârșit, Berbecul din mine reușise să iasă la suprafață, cu toată efervescența, graba și lipsa de răbdare. Dar fiecare decizie pe care am luat-o până acum este parte din procesul care mă conduce spre cea mai bună versiune a mea, în fiecare zi.

copperattitude

Colaj foto din arhiva personală editate în Canva

 

Apoi toate gândurile și zbaterile, toate lucrurile văzute și experiențele trăite trebuiau să poarte un nume și acela a fost Copper Attitude.  Așa, blogul a devenit colțul meu de lume, de visare, locul unde te invit să ne bem cafeaua, să fim. Tot aici am evoluat scriind și trăind, am învățat din mers și i-am atras pe aceia care îmi seamănă. Și fără să realizez, blogul a devenit ingredientul magic pentru o altă etapă de dezvoltare personală.

O piele sublimă cu atenție se menține

Uitându-mă înapoi, aceste schimbări din interior s-au văzut la exterior prin modificări ale stilului de exprimare. Se vedea în felul în care vorbeam, mă îmbrăcam, de cum aveam grijă de mine. Și dacă evoluția stilului vestimentar a fost un proces constant de dezvoltare personală, îngrijirea pielii era un ritual ocazional.

Dar ce să zic, cumpăram atât creme, serumuri și farduri, dar nu făceam mai mult de demachiere și aplicarea lor din când în când. Eram fascinată de lumea aceasta însă îmi lipsea consecvența. Ori, pentru întreținerea tenului, acesta este cuvântul cheie.

O decizie pentru fiecare perioadă

Nu am fost întotdeauna o împătimită a cosmeticelor și, dacă în adolescență mai puneam puțin fard la vreo petrecere, Laptele Doina era ajutorul meu pentru demachiere. Dar atât, nu puneam altceva pe față. Vedeam pe rafturi la mama creme Gerovital dar primisem instrucțiuni că nu sunt pentru vârsta mea.

Hidratarea a fost primul pas

După ce am născut-o pe fiica mea, schimbările din corpul meu mi-au atras atenția asupra pielii, știam că are nevoie de hidratare, însă o făceam doar dimineața. Însă cu timpul, tenul striga după ajutor și, după 40 de ani, când mi-am făcut și un tatuaj, am decis că trebuie să schimb și rutina de îngrijire.

Dar totul a început să aibă sens când cosmeticiana mi-a spus direct, că ar fi momentul să încep să folosesc o cremă pentru ten matur. Atunci s-a aprins becul și am început să descopăr tainele întreținerii corecte a pielii. Nu mai aveam loc de întors sau de ascuns, mi se pusese oglinda în față. A urmat o perioadă de tatonări și încercări pentru diferite zone ale tenului și diferențiat, dimineața și seara. Și că în jurul ochilor avem nevoie de un alt tip de îngrijire.

cooper attitude farmec

Colaj foto din arhiva personală editate în Canva

A urmat o perioadă de căutare și confirmare până am ajuns la ce îmi doream cu adevărat, ce se potrivea tenului meu. Exact ca în viață, alegi, încerci și păstrezi ritualuri care îți folosesc și cu care simți că evoluezi.

Gerovital – Doctor în frumusețe

Acum sunt constantă în îngrijirea pielii mele. Am rămas la minunatele creme Gerovital, un produs 100% românesc cu care am plecat în locul în care trăiesc acum și cu care mă aprovizionează prietenii care vin în vizită.

Iubesc cremele Gerovital de când pielea mea cere și mai multă atenție. Îmi place mirosul lor clasic ce răsfață tenul și te învăluie într-o mireasmă plăcută.

Este atât răsfăț cât și sănătate pentru că îmi hidratează intens pielea. Este plăcerea meu de dimineață până seara. Vorbesc de sănătate pentru că aici clima este agresivă, mai ales pentru tenul matur. Căldura, uscăciunea sau umezeala la extrem sunt dăunătoare pentru tenul meu. De aceea, Gerovital este doctorul meu, în frumusețe!

Am fost conștientă că trebuie să privesc îngrijirea pielii în mod holistic, să dorm minim 7 ore pe noapte, să beau cât mai multă apă și să consum alimente bogate în nutrienți.

Rutina de îmgrijire a pielii 40+ este una specială, iar Gerovital H3 Evolution Perfect Look susține evoluția noastră cu noua formulă pe bază de acid hialuronic 4D și ulei de trandafir sălbatic. Pornind de la apa micelară bifazică pentru demachiere până la crema remodelatoare contur față.

Gerovital H3 Evolution Perfect Look

Colaj foto FB Farmec editate în Canva

 

În universul tău…

În universul tău se conturează zilnic cea mai bună versiune a ta, a pielii tale, cu creme Gerovital. Pielea ta va primi un tratament necesar și modern. Tenul va beneficia de un efect radiant sănătos iar corpul tău va fi într-o formă de invidiat.

Cremele mele catifelate spun povestea tenului meu zi de zi, aceea că sunt născută sub semnul evoluției. Pielea mea va exprima cea mai bună versiune a sa. Astăzi și în fiecare zi.

Ce spun cremele tale despre pielea ta?

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

7 Comentarii

 1. Diana

  9 aprilie 2021 at 7:27 am

  Cremele mele spun că pielea mea e încăpățânată 🤣 Berbec all the way 🤣🤣 Ești minunată, draga mea, mereu învăț ceva de la tine. ❤️

  1. CopperAttitude

   9 aprilie 2021 at 7:53 am

   Diana, mulțumesc din suflet! Pe noi, berbecii, nu ne convinge orice!

 2. Mona

  9 aprilie 2021 at 9:29 am

  Mie îmi spun: Încântată de cunoștință 😁
  Ești atât de frumoasă, mereu te admir și vizual și prin citire! Foarte fain! Te îmbrățișez ❤🤗

  1. CopperAttitude

   9 aprilie 2021 at 1:36 pm

   Mulțumesc mult, Mona! Înseamnă foarte mult venind de la tine!

 3. Proba 15. Cea mai bună versiune a ta

  12 aprilie 2021 at 10:20 am

  […] Cea mai bună versiune a pielii, o călătorie cu creme Gerovital […]

 4. Farmec

  15 aprilie 2021 at 9:33 am

  Tot Berbec si aici! Ce spun cremele mele? – Mai usor cu noile achizitii, ca nu nu mai avem loc in dulap!

  1. CopperAttitude

   16 aprilie 2021 at 8:00 am

   O, da! Știu ce spui! Acum m-am mai limitat.

Raspunde