SuperBlog

Tot ce trebuie să știi despre CashClub, asistentul tău virtual pentru cumpărături online

Reading Time: 6 minutes

Știi că poți economisi chiar și atunci când faci cumpărături online? Cu CashClub nu îți poți refuza nimic din ce îți dorești!

Eu și prietena mea genială ne cunoaștem de 20 de ani. Multe povești s-au deșirat în acest timp, multe cărți am împrumutat una de la alta, multe lucruri am făcut împreună. Dar și multe cumpărături. Norocul nostru că nu exista Social Media pe vremea aceea și că toate poveștile trăsnite rămân doar între noi. 

Dar nu despre ele vreau să vorbim acum ci despre cum am învățat eu și prietena mea genială să economisim în timp ce facem cumpărături. Ți se pare că nu are sens? Așa am crezut și eu când am auzit prima oară, însă acest lucru este posibil, ba chiar este foarte simplu. 

 

Shopping-ul, our guilty pleasure

Dacă ne-ai fi văzut cum băteam magazinele pentru a ne cumpăra ce era în tendințe și cum căram sacoșile la mașină, ai fi rămas fără grai. Orice ieșire în mall sau orice magazin online însemnau cumpărături, chiar dacă nu aveam neapărat nevoie de ele. Puneam ochii pe ceva drăguț de îmbrăcat, cărți din librăria preferată sau cosmetice, toate trebuiau încercate.

 

shopping

Shopping-ul, our guilty pleasure (sursă foto: Freestocks pentru Unsplash)

Și ce ne mai plângeam când ajungeam acasă și ne smulgeam părul din cap că iar am aruncat banii în stânga și în dreapta. Și, de fiecare dată o luam de la capăt. Până când i-am spus prietenei mele geniale că vreau să avem o lună de zile #farabaniaruncati. Să cumpărăm doar ce cosmetice se termină și doar dacă ni se rupe vreo haină. Altfel, nu avem nicio scuză. Era momentul să începem să economisim. Nu mai puteam continua așa.

 

Cum am încercat noi să economisim bani

Dar cum să facem asta? Cum să punem bani deoparte când eram varză amândouă la capitolul financiar? Cum poate îți imaginezi, am încins internetul căutând metode de economisire care să se potrivească stilului nostru și am decis să încercăm cinci dintre ele:

 • am decis să ne organizăm bugetul lunar, să ne contorizăm cheltuielile și să vedem unde se duc mare parte din bani, așa că ne-am descărcat și o aplicație de urmărire a costurilor. Nu a fost tocmai rău deși era prea complicat să tot înregistrăm în ea chiar și o ciocolată mică. Era important să limităm cheltuielile și ne dădeam peste mână la orice părea o bucurie nevinovată, că nu dă bine în rapoartele din aplicație,
 • ba ne-am deschis și câte un cont de economii în care puneam lunar o sumă la care nu aveam voie să umblăm. Nu era rău să vezi că se adună banii, dar noi pentru ce munceam? Nu tu o rochiță, un pantof, ceva drăguț de fete,
 • nu am lăsat nici cheltuielile casei necenzurate. Am decis să reducem consumul de curent, apă. Dacă veneai în vizită, noi verificam dacă ai stins lumina când ai ieșit din baie. Control freak, frate! Devenisem niște babe zgărcite și neprietenoase,
 • ne-am străduit să evităm datoriile, ba chiar ne-am achitat ratele la cardul de credit, ceea ce a fost foarte bine,
 • urmăream campaniile de reduceri, mai ceva ca vecina de la parter care se uita pe vizor când auzea liftul. Dacă era musai să ne luăm ceva, trebuia să fie cu discount. Cam frustrant, să aștepți doar promoțiile.

A șasea metodă ne-a găsit ea pe noi

Până într-un weekend când am zis că trebuie să ieșim și noi la o cafea. Sărbătoream primele 3 luni de restricții la cheltuieli și urma să facem bilanțul. Prietena mea genială mă aștepta pe terasa cafenelei din Centrul Vechi cu telefonul în mână și cu gura până la urechi.

O văd de la distanță și zic în gândul meu că privarea de shopping are consecințe și poate avem nevoie acum de terapie. Care costă….

Nici nu mă apropii bine de ea și aud:

– Roșcato, vezi că ți-am comandat un capuccino, vino și stai lângă mine să îți arăt ceva genial!

Nici nu m-am așezat bine pe perna moale că îmi lipește ecranul de ochi și vedeam doar verde în câmpul vizual.

-Ce-i asta? întreb și împing telefonul la distanță să văd ce îmi arată.

-CashClub, o aplicație de cashback! strigă ea, ca pentru toată terasa și apoi culisează frenetic cu degetul pe ecran să îmi spună tot ce trebuia spus, într-o singură frază.

-Altă aplicație? Dar ce vrei să mai contorizăm, că deja suntem amândouă Hagi Tudose în varianta feminină, corporatistă și modernă, îi răspund eu și mă concentrez pe capuccino care tocmai venise și din care deja sorbeam cu poftă prima gură.

-Știi ceva? Eu nu mai vreau să îmi răpesc plăcerea de a cumpăra ce îmi doresc. Vreau să mă simt bine cu haine și cărți noi. Nu mai vreau măsuri radicale. Aplicația asta este tot ce ne trebuie. Și văd că poți cumpăra prin ei chiar și cursuri…. spuse prietena mea genială, care găsise o soluție grozavă de a economisi chiar și atunci când cumperi online.

Nu o să vă mai redau discuția, să nu lungesc povestea. Dar să știți că eu am descărcat varianta pentru desktop și acum CashClub este asistentul meu virtual pentru cumpărături. Păi nu am scăpat de ea, mi-a trimis un link și a zis că este win-win și m-a convins.

Nu te las la greu și îți voi spune de ce ai nevoie de încă o aplicație sau o extensie de browser și ce poate face ea pentru tine și economiile tale.

 

CashClub, asistentul tău virtual pentru shopping

 

Ce este CashClub?

CashClub este o platformă de cashback, un concept popular în alte țări care a apărut din toamna lui 2020 și în România. Pe românește, CashClub te ajută să primești bani înapoi la cumpărături online.

Conceptul este simplu. Instalezi gratuit o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături online. Exact așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback.

CashClub

Prin CashClub primești o parte din banii cheltuiți înapoi (sursă foto: FB CashClub)

De asta îl și numesc asistent de shopping, pentru că stă liniștit în dispozitivul meu dar se activează când cumpăr online.

Mă uitam fascinată la prietena mea genială cum cumpăra online. Și-a luat câteva cărți de la o librărie, un echipament pentru alergat și o rochie și avea deja reducerea de 50 lei în cont. Iar la această sumă poți să îți extragi banii din cont și să îi economisești sau poți să îi păstrezi pentru cadourile de Crăciun. #farabaniaruncati!

CashClub, mai mult decât o platformă

CashClub este însă mai mult decât o platformă de cashback. Este chiar un asistent virtual, care îți oferă mai multe facilități:

➡Acces la peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării.

Dintre magazinele partenere de unde poți încasa cashback amintim: Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Comparator de prețuri integrat în platformă, pentru a putea alege prețul mai mic în timp real.

Extensie de browser pentru Chrome: extensia va deveni propriul tău asistent, care îți va aminti că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere. Ea va sta pe ecran și va fi mâna ta dreaptă.

Aplicație mobil iOS și Android pentru acces rapid și comoditate în utilizare, disponibile doar pe teritoriul României.

Cel mai nou program de referral din România, pe care îl poți utiliza invitând prietenii pe platformă și câștigând de ambele părți câte 30 lei (la plasarea unei comenzi valide din partea acestora).

Practic, te ajută și ei să economisești. Iar tu le faci un cadou pentru a începe cu dreptul și cu curaj economisirea. 

 

Cum poți utiliza CashClub?

După ce mi-am instalat extensia în browser pe care o poți găsi pe site iar prietena mea genială și-a descărcat aplicația pe telefon, ne-am făcut un cont. Eu l-am personalizat, mi-am pus și fotografie.

Poți accesa direct magazinul online de la care vrei să comanzi, din rubrica Magazine sau poți căuta după categoria produsului dorit. Accesarea numelui magazinului te duce direct pe site-ul lui sub atenta supraveghere a extensiei, dacă ești pe laptop.

În Contul meu poți găsi acel link referral pentru a-ți provoca prietenii să economisească și ei.

După cum vezi, în era digitalului nu prea mai sunt produse și servicii pe care să nu le mai poți comanda online. Iar anul pandemiei ne-a învățat să exploatăm online-ul la maxim. Păi dacă stau lucrurile așa, de ce să nu profităm într-un mod inteligent, elegant și avantajos pentru noi. Cine zice nu când primește bani înapoi la cumpărături? #farabaniaruncati

 

La final

Faptul că magazinele online oferă din bugetele de marketing pentru a ne mulțumi că am comandat la ei nu poate decât să ne stimuleze să alegem prețul mai bun din confortul casei noastre. 

CashClub este nu numai o aplicație dar este mâna dreaptă, asistentul virtual de shopping care ne face viața mai ușoară și mai frumoasă, într-un mod foarte simplu:

 • prin cashback îți aduce un procent din banii cheltuiți înapoi
 • îți poți ajuta prietenii să economisească în timp ce economisești și tu
 • le oferi prietenilor un cadou de 30 lei
 • este ușor să economisești cu extensia de browser sau aplicația de mobil.

Eu și prietena mea genială avem cont pe CashClub. Tu, când îți faci?

 

Sursă foto copertă: foto Canva și foto FB CashClub, editate în Canva

Sursă foto carusel: FB CashClub

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

5 Comentarii

 1. Diana

  17 martie 2021 at 5:34 am

  Oh, am și eu! Cum să nu am ❤️ E genial 😁 Deja am 7 lei în cont și vor mai urma 🤭

  1. CopperAttitude

   17 martie 2021 at 5:42 am

   Yeeei! Sa se adune si sa te bucuri de ei! Spor la cumparat dar si la economisit!!!

 2. Proba 5. Fără bani aruncați

  17 martie 2021 at 4:36 pm

  […] Tot ce trebuie să știi despre CashClub, asistentul tău virtual pentru cumpărături online […]

 3. Almona

  24 martie 2021 at 2:37 pm

  Mă bucur că ai reușit să folosești platforma. Fain articolul și prietena ta genială.

  1. CopperAttitude

   24 martie 2021 at 3:16 pm

   Multumesc, ca si in carte, cea care stie ce are de facut

Raspunde