Experiente, SuperBlog

ChocoTelegramă, ciocolată cu mesaj pentru experiențe cadou memorabile

Reading Time: 5 minutes

Cauți și altfel de cadouri, mai inspirate pentru anul acesta? O ciocolată cu mesaj este ca o experiență, atât pentru cine o primește cât și pentru tine, care oferi.

Nimic nu se compară cu dragostea pentru ciocolată. Nimic nu aduce cu gustul delicat, onctuos și pătrunzător. Nimic nu răsfață gusturile noastre mai bine ca o tabletă de ciocolată care se topește în gură, decadentă și dominatoare.

Cui nu îi place ciocolata? Cine rezistă tentației de a rupe măcar un colț dintr-o ciocolată și de a o gusta imediat? 

Și apoi să închizi ochii, să deguști în liniște și să o simți până în adâncul sufletului.

Ei … ciocolata este terapie, o plăcere nevinovată, un mesager de dragoste, ea vorbește limbajul universal al iubirii, al gustului elevat. Și cum să nu fie ea cel mai potrivit cadou oferit cuiva drag, mai ales dacă o personalizezi?

Pentru că nu dăruim o cutie de bomboane sau o tabletă de ciocolată cumpărate de pe un raft, dintr-un teanc, exact ca toată lumea. Oferim mai mult decât ciocolată, oferim o experiență în sine. Nu-i așa că experiențele sunt cele mai frumoase cadouri?

O declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, o urare aniversară sau pur și simplu mi-e dor de tine sună altfel cu gust de ciocolată.

Și, cum mă știi o fire foarte practică, vreau să îți dau câteva idei de cadouri experențiale cu ciocolată belgiană premium

Complice îți va fi Chocolissimo Romania, care va livra orice ChocoTelegramă creată de tine direct la destinatar. Ei te ajută să faci cadouri din ciocolată belgiană premium cu stil și gust memorabil.

Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate. 

 

Ce este o ChocoTelegramă?

Ciocolata ne face întotdeauna să zâmbim și ne dă o stare de bine de la prima pătrățică gustată. Pentru că ciocolata cu mesaj este despre senzații, despre chimie, despre răsfăț și de ce nu, despre beneficii. 

Ciocolata neagră, de exemplu, consumată în cantități moderate are efecte pozitive pentru sănătatea noastră. Și cum ea ne stimulează la nivel cognitiv, să ai porția de ciocolată zilnic este un efort minim și plăcut pentru o bătrânețe brici.

Cum îi spune și numele, ChocoTelegrama este o ciocolată cu mesaj. Poți scrie mesaje personalizate în limita a 60 de caractere. Mesajul poate include litere sau semne speciale din ciocolată cu lapte, cuburi de ciocolată albă simple sau cuburi de ciocolată printabilă cu diferite simboluri grafice. 

Chocotelegram, more than words

Ce motiv mai bun să oferi ceva autentic, decât să lași creativitatea să lucreze în ciocolată?

ChocoTelegramă

Experiențe cu ciocolată cu mesaj

Spune-i că o iubești cu o ChocoTelegramă!

Nu ai nevoie de o situație specială, aniversare sau sărbătoare ca să îi spui că o iubești. Ai nevoie doar de acele momente care spun povestea voastră. Și pentru că nu se va aștepta să primească ceva, o vei surprinde cu un mesaj din ciocolată, memorabil. 

Și ce frumos ar fi să îi facă și ea lui o astfel de surpriză! Să oferi cadouri din ciocolată cu mesaj, în cuvinte puține dar simțite și împărtășite, spune mai mult decât orice promisiuni sau lucruri scumpe.

 

Spune-i La mulți ani! cu o ciocolată cu mesaj!

Fie că este vorba de jumătatea ta, părinți, bunici, prieteni sau colegi, un mesaj de ciocolată va fi inedit. Poate peste ani nu vor mai ține minte ce le-ai scris, dar sigur își vor aminti cum s-au simțit datorită ție.

La orice aniversare, fie că este zi de naștere, nume, căsătorie sau acele momente pe care ți le amintești pentru totdeauna cu bucurie, ciocolata este mesagerul dulce, rafinat și subtil.

ciocolată cu mesaj

Sărbători în ciocolată belgiană premium

Oricărei sărbători i se potrivește o ChocoTelegramă, un mesaj din inimă scris în litere de finețea ciocolatei belgiene.

Se spune că cea mai bună cale să dai valoare unui moment este să te bucuri de el. Și cât de multă bucurie îți poate aduce când vezi fericirea pe chipul omului drag din viața ta când citește mesajul tău de ciocolată. Înainte de gust, un astfel de gest creează emoție.

Și câte astfel de ocazii sunt tot anul…

Poți trimite cuiva drag un mesaj de ciocolată la început de an, începuturile sunt întotdeauna moment de bucurie, de susținere și de încurajare. 

Urmează Valentine’s Day când ciocolata este vedeta, iar dacă o însoțești cu un mesaj dedicat, o vei cuceri garantat. Poți să îi cumperi ce vrei tu, dar nu uita că o ChocoTelegramă inspirată, este drumul cel mai scurt spre inima ei și, de ce nu, invers, spre inima lui.

ciocolată cu mesaj

Altfel vine primăvara dacă de 1 și 8 Martie le oferi femeilor din viața ta gândurile tale în ciocolată. Aranjate în cutii fermecătoare, de hârtie sau lemn, ele vor face o bucurie cu gust și stil dragelor tale.

Urările tale la Sărbătorile Sfinte, Paște și Crăciun sau Sfântul Nicolae vor fi inedite în ciocolată și îi vor aminti că viața este măsurată în momente de iubire, grijă și gânduri bune.

 

Momente speciale de grație și ciocolată cu mesaj

Sunt momentele care arată cel mai mult empatia, iubirea, grija, mulțumirile și recunoașterea pentru cineva drag. Sunt momentele care duc relația voastră la un alt nivel. Să știi să alegi momentele potrivite pentru un astfel de gest arată o măiestrie emoțională, empatie și iubire profundă.

Pune-i inelul alături de un mesaj în ciocolată belgiană premium și creează momentul care îi taie respirația. Emoția va avea și gust și nu va uita niciodată clipa când a spus “Da!”.

Ai vreun motiv să îi ceri scuze sau să îi mulțumești cuiva drag? Lasă gândurile tale, gravate în ciocolată să îi mărturisească emoția și sinceritatea ta.

ciocolată cu mesaj

Ce ar fi să îți surprinzi învățătoarea sau profesoara care îți este model cu o ChocoTelegramă la început de an? Printre atâtea flori de care nu are loc în casă, o cutie de ciocolată cu mesaj va fi un cadou ideal care îî va aduce zâmbetul pe față.

Creează momente speciale în viața cuiva drag, ele vor da clipelor care vor urma o semnificație deosebită.

 

Cum comanzi o ChocoTelegramă?

Experiența de a crea și a oferi cadouri autentice pentru cei dragi este la fel de intensă ca cea a primirii acestora. Atât unul cât și altul trăiesc emoții care transformă viața într-o mare bucurie. 

Ciocolata este un cadou extrem de versatil, atât pentru ea cât și pentru el, iar dacă o însoțim și de un mesaj potrivit, transformăm momentele în amintiri.

Vei vedea că experiența creării unei ChocoTelegrame este extrem de plăcută și ușoară pentru tine. Tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul Chocolissimo.ro, să alegi să creezi o ChocoTelegramă în funcție de ocazie. 

Ca într-un joc, compui cu ajutorul unei tastaturi de ciocolată mesajul tău și ai posibilitatea să alegi dimensiunea dorită, caractere speciale și decorațiuni speciale. Nu îți face griji, dacă nu ai inspirație, vei găsi și mesaje deja create, trebuie doar să le alegi.

Mesajul tău delicios va ajunge la destinatar în ziua aleasă de tine.

ciocolată cu mesaj

Sper ca articolul meu să te inspire să oferi emoție dulce și bucurie celor dragi!

Spor la cadouri creative și la momente memorabile!

 

Acest articol a fost scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog

 

Raspunde