Experiente

De ce să iei în 2021 un credit ipotecar cu AVBS Credit?

Reading Time: 4 minutes

Știi ce simplu este să obții un credit ipotecar cu AVBS Credit?

Anul acesta se fac douăzeci de ani de când avem apartamentul din București. Nu mi-a venit să cred când am realizat acest lucru. Când au trecut atâția ani? Cum trece timpul…

Câte amintiri sunt legate de locul acesta. Aici s-a născut și a crescut fiică-mea, aici am râs, am plâns. Aici este acasă.

Îmi amintesc momentul de început, cum am luat concediu câteva zile și am umblat pe la bănci căutând un credit ipotecar mai avantajos.

Ce greu a fost. Câtă bătaie de cap, câte drumuri, întrebări și calcule. Apoi câte plăți pentru rate am făcut direct la ghișeu la bancă. Nu cred că aș putea să o iau de la capăt în acest mod.

Credit ipotecar prin AVBS Credit, totul în avantajul tău!

Citeam în preajma Crăciunului un comunicat de presă din Forbes despre bilanțul AVBS Credit, la 13 ani de activitate. În acest timp, 16.000 clienți fericiți au acum proprietăți achiziționate prin intermediul companiei.

Îți dai seama câți oameni au scăpat de toată tevatura de a umbla la bănci căutând un credit ipotecar potrivit, încercând să înțeleagă termenii, termenele și alte prescurtări sau clauze complex formulate?!

AVBS Credit este una dintre primele companii de intermedieri credite bancare și non-bancare înființate în România. Prin intermediul fiecărui broker de credite, compania se concentrează pe nevoile clientului. Astfel, ei au obținut pentru clienți cele mai potrivite și rapide soluții de creditare în peste 25 de orașe ale țării.

În prezent, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în majoritatea orașelor mari din țară.

Cum sistemul de banking tradițional este în plină schimbare, migrând către online, canalele alternative de vânzări, dar mai ales parteneriate cu brokerii de credite, devin absolut necesare.

Conform reprezentanților companiei, în ponderea creditelor bancare intermediate domină creditele ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, în proporție de 80%. Urmează apoi creditele de nevoi personale: 16%, iar creditele pentru persoane juridice și alte tipuri de credite însumează procentul de 4%. 

Demn de menționat este faptul că AVBS Credit intermediază GRATUIT pentru clienți TOATE TIPURILE DE CREDITE! 

credit ipotecar cu AVBS Credit

Sursă foto – krakenimages pentru Unsplash

Cum te ajută un broker AVBS Credit să iei un împrumut ipotecar?

Un broker de credite intermediază procesul de creditare dintre clienți și instituțiile bancare și/sau non-bancare din portofoliul companiei AVBS Credit.

Practic, brokerul înțelege nevoia ta pentru achiziția unei proprietăți, ce condiții îndeplinești și, în funcție de acestea, îți indentifică cele mai potrivite soluții de finanțare, ajutându-te să faci cea mai bună alegere pentru tine.

Îți va explica pe înțelesul tău terminologia bancară și tot ceea ce este esențial pentru a lua cea mai potrivită alegere. Datorită AVBS Credit, există posibilitatea de a contracta creditul ipotecar mult mai rapid decât dacă te-ai ocupa singur de tot procesul pentru obținerea creditului. Cunoștințele, contactele și profesionalismul brokerului de credite se află în slujba ta!

Iar tu ai parte de o experiență de creditare plăcută, lipsită de bătăi de cap, de stres, de nedumeriri și de drumuri interminabile la bănci. Astfel vei obține mai mult timp pentru alte chestiuni importante din viața ta, cum ar fi decorarea viitoarei tale locuințe. Serviciile AVBS Credit sunt COMPLET gratuite pentru tine, brokerii de credite fiind comisionați de băncile partenere pentru fiecare credit intermediat cu succes!

Misiunea brokerului este ca fiecare client să obțină finanțarea potrivită și, astfel, să fie mulțumit și în siguranță pe termen lung.

Brokerul financiar-bancar te va însoți în tot acest proces în mod etic și profesionist, de la intenția contractării unui credit până la semnarea efectivă a contractului de credit, asigurându-se că toate etapele sunt în beneficiul tău suprem!

Ce este creditul ipotecar?

Creditul ipotecar este împrumutul pe care îl iei de la o instituție bancară / non-bancară cu ajutorul căruia tu îți îndeplinești proiectele și/sau dorințele cu adevărat importante.

Prin intermediul acestui credit, vei putea achiziționa o proprietate sau vei putea construi un imobil. Proprietatea achiziționată / construită va fi garantată în favoarea băncii creditoare. Împrumutul îl vei rambursa sub formă de rate lunare, într-un termen de maximum 35 de ani.

Ceea ce trebuie să știi este că fiecare bancă are condiții de eligibilitate diferite, specificații diferite ale creditelor și dobânzi diferite pentru credite. Toate aceste condiții și costuri sunt modificate periodic. Așadar, pentru a te asigura că obții creditul potrivit pentru tine, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să apelezi la specialistul tău în creditare: brokerul de credite AVBS Credit.

AVBS Credit – planuri de viitor realizabile!

Pentru anul acesta, compania are gânduri mari, consolidând business-ul prin creșterea numărului de clienți din portofoliu cu cel puțin 20%, dar și prin atragerea de specialiști din zona bancară, cu expertiză pe partea de creditare.

Prin creșterea rețelei de brokeri de credite în sistem de franciză într-un număr cât mai mare de orașe din România, experiența de a obține un credit ipotecar cu AVBS Credit va deveni mai ușoară și mai accesibilă pentru noi toți.

Dacă îți propui ca în 2021 să ai casa ta de vis și ai nevoie de un credit ipotecar, cu AVBS Credit visul tău va deveni realitate mult mai ușor și mai rapid! 

Sper ca acest articol să îți fie de folos! 

Mult succes în îndeplinirea obiectivelor tale! 

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

credit ipotecar cu AVBS Credit

 

 

 

 

 

Sursă foto copertă – editare în Canva

Raspunde