SuperBlog

Un vis împlinit printr-un credit pentru proiecte imobiliare

Reading Time: 4 minutes

Să obții un credit pentru proiecte imobiliare poate părea o adevărată aventură, ba chiar ceva imposibil dacă ne gândim la obținerea unei finațări în stil convențional.

Poți da start sau restart afacerii tale cu ajutorul unei soluții mult mai simple, mai transparentă și mai rapidă, prin intermediul unui credit IFN.

A fi sau a nu fi antreprenor

Dintotdeauna am visat să fiu antreprenor, însă întotdeauna a fost ceva care mă oprea să merg mai departe, investiția. Auzeam în stânga și în dreapta cât a investit unul sau altul și nu erau sume mici. Cât să strângi ca să deschizi sau să susții o afacere în primii ani, până începe să aibă profit? Mai ales atunci când ai și angajați. Îți trebuie un sediu pe care să îl cumperi sau să îl închiriezi, investiții de toate felurile, bani pentru salarii. Un balaur cu mai multe capete.

Lipsa finanțării pentru începerea unei afaceri este ceva descurajator. Degeaba ai tu ideea aceea măreață, soluția grozavă care vine în ajutorul nevoilor sau dorințelor din nișa ta, dacă nu ai cum să investești în ea.

Și uite așa, multe idei mor în fașă deși ne-au ținut treji multe nopți sau am studiat luni sau ani pentru a deveni experți și a-i da viață.

Punct și de la capăt.

Alta este perspectiva când știi că există un credit pentru antreprenori. Fie că îî spui credit pentru proiecte imobiliare sau credit pentru proiecte rezidențiale. soluții există și sunt mai aproape decât crezi.

Pentru orice vis există un credit

Ideile nu trebuie să fie abandonate niciodată. Și nici visurile. Ele sunt catalizatorii vieții noastre și motiv de a merge mai departe. Pentru că există soluții de finanțare la îndemână. Un credit pentru antreprenori poate fi soluția ideală pentru o afacere de la zero.

credit pentru proiecte imobiliare

Sursă foto – Claret Credit

Te-ai putea gândi să iei un credit de la bancă. Ar putea fi o soluție dar obținerea finanțării astfel este un drum anevoios chiar și când prezinți garanții. Ai nevoie de foarte multe acte care să te susțină și nu întotdeauna poți fi sigur de reușită. Statisticile arată că doar unul din opt antreprenori mici primesc creditul bancar dorit.

Sau îl obțin și deși rata lunară poate fi mică, există multe comisioane care apar când te aștepți mai puțin. Deci nu este un proces transparent. Poți obține creditul pe 30 de ani, o viață de om, cum se spune. Dar dacă în acest interval nu poți să plătești ratele la timp, poți figura în Biroul de Credit ca rău-platnic.

De aceea, poate cea mai potrivită soluție este un credit nebancar, variantă disponibilă atât pentru persoane fizice cât și juridice. Creditul nebancar este o soluție de finanțare furnizată de o Instituție Financiară Nebancară (IFN) și este una dintre cele mai transparente variante. Pentru că nu ai comisioane și costuri ascunse, scapi de birocrație și se obține în timp scurt. În plus, există o variantă pentru fiecare nevoie.

Claret Credit, sursa unui credit pentru proiecte imobiliare

De Claret Credit am auzit de la unul din amicii mei care avea nevoie de un credit pentru proiecte imobiliare. Studia piața de credite pentru proiecte rezidențiale și avea informații clare asupra ce avea de făcut. El considera că cea mai bună soluție în acel moment era un credit IFN pentru construcții.

credit pentru proiecte imobiliare

Sursa foto – Pixabay

Discutase cu un consilier care îi prezentase procesul extrem de transparent și îi garantase obținerea creditului fără bătăi de cap.

Viziunea IFN Claret Credit este răspunsul întrebărilor multor antreprenori:

Suntem aici pentru a susține eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, să fim recunoscuți ca un partener stabil și profitabil în servicii financiare accesibile și ușoare, gândite pentru nevoile fiecărui client. Creștem împreună cu clientul nostru, găsim soluții și creăm plusvaloare.

 

Ce este Claret Credit?
CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest și are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Orice vis frumos merită finanțat cu un credit pentru proiecte imobiliare

Proiectul său rezidențial era un vis frumos, apărut din dorința de a crea o comunitate de familii tinere cu copii, în afara Bucureștiului. Perioada pandemiei a schimbat percepția multor familii cu copii, cu privire la mutatul la casă și visul unei grădini.

Visa să construiască un cartier de douăzeci de case cu un singur etaj, din cărămidă roșie și panouri solare, o grădiniță, un spațiu comercial mic pentru câteva magazine utile, o cafenea și un restaurant. Dorea să se mute de ceva timp din Bucureștiul aglomerat și zgomotos, într-o zonă liniștită, nepoluată, gestionată sustenabil.

Își imagina cum fac picnicuri și grătare când este vremea frumoasă sau cum vor împodobi casele iarna, cu lumini de Crăciun. Visul acesta îl anima de ceva timp iar acum decisese că este momentul să îî dea viață. Trebuia să fie gata când este toamna caldă și frunzele arămii. La inaugurare vor face o petrecere mare și vor trăi în armonie în cartierul lor cochet.

Ce trebuie să știi pentru a obține un credit pentru proiecte imobiliare

Consilierul Claret Credit i-a recomandat un credit pentru proiecte imobiliare.

credit pentru proiecte imobiliare

Foto editată în Canva cu informații de pe site-ul Claret Credit

 

Procesul de obținere a finanțării a început prin a alege tipul de credit pentru persoane juridice, după care a urmat aprobarea fără a fi nevoie de a aduce acte în plus. Semnarea contractului a fost rapidă iar banii au intrat imediat în cont pentru demararea construcției.

Pe site-ul Claret Credit, www.claret.ro, poți găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le poți avea înainte de a aplica pentru finanțare:

  • ce documente sunt necesare pentru a solicita un credit pentru proiecte imobiliare (sau alt credit care te interesează)
  • criterii de eligibilitate
  • tipul de investiție finanțat
  • de ce depinde suma solicitată
  • exemple de calcule pentru diferite tipuri de credite.

Sigur, cu un credit pentru proiecte imobiliare poți construi orice alt proiect imobiliar: clinici, spitale, școli, birouri. Astfel poți atrage și alți investitori pentru a-ți extinde proiectul, vei crește profitul sau poți avea fondul de siguranță în perioade dificile pentru afacere.

Tu ai un vis de antreprenor?

 

Sursa foto copertă – https://blog.super-blog.eu

 

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2022, proba 4. Credit pentru dezvoltatorii imobiliari (Claret Credit)

 

 

1 Comentariu

  1. Proba 4. Credit pentru dezvoltatorii imobiliari

    23 martie 2022 at 3:47 pm

    […] Un vis împlinit printr-un credit pentru proiecte imobiliare […]

Raspunde