SuperBlog

Fii expert în curățenia care contează în curtea și grădina ta

Reading Time: 4 minutes

Curtea și grădina ta sunt oaza de relaxare, aer curat și culoare din micul tău univers. Pregătește-te să primești primăvara cu tehnologie inovatoare de la Kärcher pentru curățenia care contează.

Amintiri din copilărie

Îți mai aduci aminte de vacanțele de primăvară la bunici? Când mergeam la ei, înainte de Paște știam că nu e chip de leneveală toată ziua. Că primăvara este sezonul în care nu numai casa trebuie împrospătată, dar și curtea și grădina.

curatenia care conteaza

Foto din arhiva personală

După toamnele ploioase și iernile friguroase, bunicii mei abia așteptau să vină vremea mai bună și, după câteva zile de muncă intensă, casa, curtea și grădina erau la linie, cum spuneau ei.

Primăvara este asociată cu renașterea, curățenia, începuturi. Aruncăm ce nu ne folosește sau este deteriorat, facem loc noului și vieții să iasă la suprafață. Îmi amintesc cum bunicii mei tăiau crengile, și butașii de viță de vie, strângeau gunoiul și îl ardeau și aeriseau pământul, primenindu-l pentru rod nou.

Îmi amintesc cum trudeau, făcând Rai cu ce aveau, cu ustensile de când lumea. Poate și timpul de muncă dar și energia lor erau salvate dacă ar fi avut tehnologie inovatoare de care ne bucurăm noi, acum.

Curățenia care contează în curtea și grădina ta

Când vine primăvara, primul gând este să îi deschizi poarta, să intre în grădină și să te răsfețe cu soare blând și miros de flori. Ador să îmi petrec timpul în grădină, să mă relaxez și să îmi beau cafeaua cu o carte în mână.

Dar până la acest moment, curtea și grădina trebuie pregătite temeinic.

Însă cine spune că nu poți fi eficient și la exterior, deși sunt multe de făcut? Cu aparate de curățat inovatoare, faci față oricărei provocări.

Pentru a avea o curte și grădină de vis, primăvara, ți-am pregătit o listă cu 4 pași de urmat pentru curățenia care contează:

1. Evaluează starea curții și grădinii după sezonul rece

Perioada sezonului rece poate lăsa urme în grădină. Copacii pot avea ramuri rupte, pot exista depozite de frunze uscate, gunoaie în anumite zone iar gazonul nu are o formă definită. Pavajul aleilor din curte, garaj sau în jurul casei pare adesea încărcat cu praf și fragmente de crengi și frunze. Decor deloc potrivit momentelor de relaxare ce vor veni.

De fapt, această etapă este verificarea regulată a curții, până vine primăvara. În felul acesta vei ști ce aparate cu tehnologie inovatoare îți sunt necesare pentru curățenia care contează.

2. Curățarea copacilor, tufelor și gardului viu

Cel mai practic este când încep cu toaletarea copacilor, îndepărtând întâi crengile uscate sau pe cele care ies din coroana acestora. Nu trebuie să te cațeri în pomi atâta timp cât ai aparate pentru grădină cu acumulator.

curatenia care conteaza

Un clește Kärcher care ajunge la crengi situate la  înălțime este de mare ajutor, iar curățarea pomilor se face cu stil. Mai ales că aceste aparate sunt și practice și ușor de folosit având acumulator.

Cosmetizarea gardului viu sau tufelor este absolut necesară primăvara pentru estetica grădinii și este posibilă cu foarfeca de tuns cu acumulator, silențioasă.

Fără cabluri te bucuri de mobilitate, practică  mai ales pentru o grădină mai mare.

 

3. Îndepărtarea frunzelor, crenguțelor și gunoaielor

Primăvara poți fi expertul din grădina ta cu ajutorul aparatelor pentru grădină cu acumulator. Covorul atractiv de frunze din toamnă acoperă acum zone din grădină, afectând gazonul sau pe aleile din jurul casei. Folosirea măturilor sau greblelor pare să fie o muncă nesfârșită.

Ce ai spune dacă ai avea o suflantă cu baterie de la Kärcher? Ușor de folosit, eficientă și puternică, nu îi rezistă nimic. Te va impresiona cum face curățenie la o viteză a aerului de 240 km/h.

4. Spălarea aleilor ca un expert

Această etapă duce curățenia care contează la un alt nivel în grădina ta. Dacă îți imaginezi că derulezi furtunul și speli cu apă pavajele, să știi că nu la acest lucru m-am referit. Dacă ar fi să te gândești la ceva hi-tech când este vorba de pavaje, la ce te-ar duce gândul?

Lasă-mă pe mine să îți propun ceva.

După ce vei folosi această tehnologie inovatoare de la Kärcher, curățenia care contează nu va mai fi la fel în curtea ta.

Alege puterea Kärcher care ți se potrivește

Imaginează-ți un aparat de spălat cu presiune conectat la o aplicație direct pe smartphone. Sfaturile din aplicație te ajută ca un consultant să devii expert în curățenia care contează. Ai indicații practice, ba chiar trucuri care îți rezolvă orice dilemă legată de suprafețele sau obiectele care trebuie curățate. Ca să îți faci o idee, poți regla presiunea pentru a avea un rezultat optim de curățare.

Prin modul Boost, dispozitivele Smart Control au o putere suplimentară. Acesta este extrem de util în zonele retrase, colțuri sau printre dalele de pavaj, acolo unde murdăria persistentă este greu de îndepărtat. Aplici timp de 30 secunde o presiune mai mare direct din aplicație sau prin intermediul pistolului de pulverizare și îndepărtezi cele mai încăpățânate depozite.

curatenia care conteaza Karcher

O experiență de utilizare unică face față oricărei provocări pe suprafețele și obiectele din curtea ta atât prin utilizarea presiunii cât și prin curățarea cu detergent. Acesta protejează suprafețele în timp ce asigură  curățenia care contează. Când știi că ești extrem de eficient și câștigi timp liber pentru bucuriile tale cu dispozitivele Smart Control, deja joci în altă ligă.

Concepute să se adreseze nevoilor tale specifice de utilizare, puterea Kärcher îți oferă modelul potrivit: de la cele pentru utilizare ocazională la cele pentru folosire frecventă.

Dispozitivele de spălat cu presiune sunt versatile, poți curăța de la mobilierul de grădină la autoturismul din garaj.

Nicio urmă de murdărie nu îi poate rezista iar tu te vei bucura de curățenia care contează în grădină, garaj sau pe lângă casă.

Apoi ai timp suficient să plantezi și flori și să dai culoare în colțul tău de lume.

 

Surse foto –  Kaercher.com (colaje editate în Canva); foto copertă – Kaercher.com editat in Canva

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

5 Comentarii

 1. Diana

  14 aprilie 2021 at 6:43 am

  O gradină îngrijită e o grădină fericită, iar Karcher e un aliat de nădejde 😁

  1. CopperAttitude

   14 aprilie 2021 at 8:12 am

   Da, ce frumos ai spus!

 2. Mona

  14 aprilie 2021 at 11:14 am

  M-am uitat în grădina mea și apoi în cont. Tare aș avea nevoie de aparatele de grădină cu acumulator. Eu am cu cabluri și crede-mă că sunt foarte greu de manevrat.
  Te pup, Mari și tare mă bucur că ai reușit să scrii! La mulți ani încă o dată și felicitări pentru încă o ediție terminată!

  1. CopperAttitude

   14 aprilie 2021 at 5:08 pm

   Mie mi-ar trebui o suflantă pentru că acum este sezonul frunzelor. Felicitări și ție, Mona pentru perseverență și îți mulțumesc pentru poveștile frumoase cu care m-ai răsfățat!

 3. Proba 17. Punem presiune pe curățenia de primăvară

  14 aprilie 2021 at 12:12 pm

  […] Fii expert în curățenia care contează în curtea și grădina ta […]

Raspunde