Despre Copper Attitude și creativitate

Reading Time: 2 minutes

Eu sunt Mari și îți urez bun venit în colțul meu de lume, Copper Attitude!

Îmi place să trăiesc experiențe minunate și ador să scriu despre ele. Ele sunt cele care ne îmbogățesc, care ne ating sufletul și ne schimbă. Fie că spun povești dintr-un loc frumos din lumea asta mare sau te ajut să-ți spui tu povestea afacerii tale creative, îți voi arăta de ce cuvintele cu atitudine ne plac atât de mult.

Scriu dintotdeauna, fie că țeseam compuneri la școală, sintetizam concepte din cărți sau scriam felicitări în numele clasei sau prietenilor. Era ceva ce îmi venea ușor, era ceva ce stârnea emoție când era citit. Iar acest lucru însemna foarte mult pentru mine.

Apoi am vorbit mult, spuneam povești care își aveau farmecul în vânzări. Am făcut sute de prezentări în același context. 

Plăcerea de a scrie m-a impulsionat să îmi fac blogul Copper Attitude unde este lumea mea magică și unde inspir oameni. Întotdeauna mi s-a spus ca una din calitățile mele este atitudinea (bine, cred că mă ajută și zodia Berbec J) care este completată de culoarea părului într-o chestie care ține de brand personal.

Oamenii din jurul meu mi-au spus că fac poze care spun povești, că am un fel de a extrage esența. Asta pentru că încerc să surprind nu ce se vede ci ce se simte: priviri, emoții, culori, stări, momente.

Particip regulat la concursul de blogging SuperBlog, unde îmi antrenez creativitatea, scriitura și disciplina în a elabora articole după brief-urile furnizate de branduri. Am un portofoliu disponibil aici.

blogging copper attitude

Cuvinte cu atitudine pentru afacerea ta

Prin intermediul blogului și concursurilor de blogging am cunoscut oameni care aveau nevoie de poveștile mele și care mi-au cerut ajutorul, pentru că își doreau cuvinte cu atitudine care să spună povestea lor mai departe. Și am pornit la drum cu emoție și plăcere. Și am descoperit că ajutând pe cei din jurul meu îmi aduce o mare bucurie. Orice zâmbet și fiecare Mulțumesc! îmi dau energie și inspirație.

Pun la bătaie creativitatea mea și o cercetare amănunțită pentru a da formă și voce ideilor tale. 

Dacă ești antreprenor și ai nevoie de ajutor pentru conținutul afacerii tale, te aștept aici.

Aruncă o privire prin articolele mele și dacă ai nevoie de cuvinte cu atitudine, poți să mă contactezi pe email mari_flamanzeanu@yahoo.com.