Despre Copper Attitude

Reading Time: 2 minutes

Eu sunt Mari si imi plac experientele!

Copper Attitude este oaza mea luxurianta din desert, locul unde desir povesti si unde te invit sa ma vizitezi. Poate te intrebi ce semnificatie are acest nume, de ce l-am ales. Am pus si o poza cu mine ca sa fie usor de explicat.

Intotdeauna mi s-a spus ca una din calitatile care ma reprezinta este atitudinea (bine, cred ca ma ajuta si zodia Berbec J) care e completata de culoarea parului intr-o chestie care tine de brand personal.

Daca v-as spune ca imi place sa calatoresc, parca suna banal, nu? Gen cliseu. Da, imi place sa vad locuri, sa cunosc oameni si mai ales sa traiesc experiente. Ele sunt cele care ne imbogatesc, care ne ating sufletul si ne schimba.

Poti pleca la drum fara sa ai vreo idee despre locul respectiv, dar stii si tu ca te intorci ca Seherezada de acolo, parca devii povestitor. Si nu e asa ca de-abia te-ai intors acasa si deja parca te furnica tot corpul sa pleci iar?

Si deja te gandesti cum o sa te pregatesti si ce o sa faci….exact, iti creezi asteptari.

De la locuri, ma astept intotdeauna la frumos sau interesant, la aventura sau mindfulness, la culoare si senin. Si ce daca ploua? Poate vezi cel mai frumos curcubeu. Asteptarea inainte de drum creeaza emotie, suspans si uite asa pleci cu drag.

Cine nu isi aminteste de prima tabara, de prima iesire fara parinti la munte sau aiurea? Ele iti dau acel sentiment de libertate pe care doar calatoriile pot. Atunci nu mai stii de excel, facturi si ca ai de curatat cuptorul. Si ce bine este cand te asteapta un mic dejun pregatit de altii si nu e nevoie sa te duci la frigider cu ochii pe jumatate deschisi sa incropesti ceva de dimineata! Stii ce zic?

Poate nu am la activ calatorii cat altii, poate nu am vazut cele mai exotice locuri, dar stiu ca am luat si am lasat acolo o particica din sufletul meu si le port cu mine.

Oamenii din jurul meu mi-au spus ca fac poze care spun povesti, ca am un fel de a surprinde esenta. Asta pentru ca incerc sa surprind nu ce se vede ci ce se simte: priviri, emotii, culori, stari, momente.

Daca si tu iubesti sa vezi si sa gusti locuri, sa traiesti experiente care sa iti aminteasca in detaliu ce ai simtit in clipele acelea, daca vrei sa le povestesti, alatura-te unei lumi in care locurile sunt vazute cu sufletul si sunt impartasite cu emotie sau umor.