SuperBlog

Frumusețea clasică are farmecul ei

Reading Time: 4 minutes

Când mă gândesc la Gerovital H3 Classic știu că este expert în frumusețea clasică, mereu actuală. Despre aceasta vreau să îți scriu astăzi, într-o poveste care poate fi chiar a ta.

Frumusețea clasică strălucește în oglindă

Stătea în fața oglinzii și își privea tot trecutul, toate momentele de bucurie, toate lecțiile învățate. Toate erau acolo, pentru că făceau parte din ființa ei.

Își trecu mâna prin părul scurt, de culoare arămie, răsfirându-l cu degetele ca și când dorea să îi dea mult volum. Nu că i-ar fi trebuit acest lucru, toată viața a avut un păr senzațional. Ea îl iubise în primul rând. De curând a decis să se tundă și asta i-a adus pe lângă aerul tineresc și zeci de complimente de la cei din jur.

Este adevărat – și zâmbi la acest gând – că și genetica a ajutat-o dar știa că a avut mare grijă de ea tot timpul. Pielea ei a fost răsfățată de creme bune, s-a hidratat întotdeauna și a stat la soare cu măsură. Așa a simțit că trebuie să facă, nu a fost vreun chin.

Venise timpul să accepte ce i se spusese tot timpul, că este o frumusețe clasică. Era genul acela de femeie interesantă ale cărei trăsături dădeau bine toate împreună. Arăta la fel de bine machiată cât și naturală. Pentru că punea puțin din fiecare, doar să corecteze natura, așa cum îi plăcea să spună. Nuanțe de piersică, mascara pe genele dese și un blush roz-trandafiriu în obraji. Cât să nu arate obosită. Adora rujurile și aici avea o colecție interesantă de culori deschise, însă câte furori făcuse purtând ruj roșu, uneori. Parfumul nu îi lipsise niciodată de pe piele, iubea nespus parfumurile și le alegea atât de bine. Toate i se potriveau. Toată lumea știa că trecuse pe acolo, nu pentru că lăsa un parfum greu, persistent, ci pentru dâra suavă, ce stârnea curiozitate și o făcea misterioasă.

frumusețea clasică

Foto royalty-free Canva prelucrată în Canva

Știa că frumusețea îi dădea putere și încredere în ea. Dar cel mai mult credea că atâta timp cât este iubită, se va simți foarte frumoasă. Oare nu credem la fel toate, indiferent de vârstă și în orice moment?

Frumusețea clasică și ritualul de îngrijire

Iubea cremele Farmec de când pielea ei cerea atenție și ea simțise acest lucru la momentul potrivit. Îi plăcea mirosul acela clasic de cremă ce răsfață pielea și te învăluie într-o mireasmă plăcută. Mai încercase ocazional creme ale altor branduri celebre dar tot Gerovital era marea ei dragoste. Un produs 100% românesc de la cel mai mare producător de cosmetice de la noi.

Nimic nu îi dezmierda pielea mai plăcut ca acesta, nici măcar mângâierile marii ei iubiri. Deși când îl privea în ochi se vedea exact așa cum se simțea, foarte frumoasă.

Desena conturul feței în oglindă, testând pielea și încruntându-se din când în când, parcă se juca mima. Făcea deseori exerciții de yoga pentru față în oglindă, după ce își punea crema dimineața și seara. Avea același ritual de îngrijire a tenului de foarte mulți ani. Adaptase doar produsele, în funcție de nevoile pielii ei.

frumusețea clasică

Colaj foto prelucrat în Canva – foto royalty-free Canva, 2 foto FB Farmec, foto din arhiva personală

Împlinise de curând 45 de ani si era momentul să își schimbe iarăși gama de creme. Înțelesese că produsele anti-age sunt mai mult decât un concept teoretic. Erau ca aerul pentru tenul ei. Nu i-ai fi putit ghici vârsta, arăta mult mai tânără dar știa că trebuie să se îngrijească adecvat.

Gerovital H3 Classic, expert în frumusețea clasică

Abia aștepta să deschidă coletul unde avea o comoară pentru pielea ei. Tocmai ajunsese gama de produse Gerovital H3 Classic pe care și le comandase pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului.

Deschidea cutia cu emoția unui copil care primea bomboane sau jucării dar femeia din ea aștepta să își desăvârșească frumusețea clasică. Pielea ei aștepta să strălucească.

Ritualul răsfățului

Și-a ales câteva produse din gama Gerovital H3 Classic, recent relansată de Farmec, din categoria 45+, ce conține complexul anti-age inovator H3.

Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1  îi va curăța tenul și decolteul dimineața și seara tonifiind pielea dornică de tinerețe.

Ziua va folosi o cremă hidratantă îmbogățită cu uleiuri naturale care îi vor reface stratul protector hidro-lipidic al pielii. Acesta va reține apa în interior, pielea va străluci de sănătate, prospețime și tinerețe.

Când a deschis capacul, a lăsat aroma de cremă să îi inunde simțurile. Visa că dansa desculță în rochia ei albă de voal. Lumina dimineții trimitea raze jucăușe pe parchet și ea dansa printre ele. Aerul plăcut de toamnă timpurie umfla perdeaua în ritmul bătăilor inimii ei plină de viață. Degetele îi mângăiau obrajii cu crema catifelată, într-un dans pe care doar frumusețea clasică îl cunoaște. Pielea ei prindea viață exact ca un câmp cu flori, primăvara. Muzica inimii îi răsuna în urechi și ea continua să danseze.

Ochii ei care povestesc multe dacă ai răbdare să îi privești aveau parte de un răsfăț special, la fel ca și conturul buzelor. Acolo, liniile fine vorbeau de momente mai triste sau de râsete cu poftă, care au făcut-o mai puternică. Totuși, i-ar plăcea să mai șteargă din desenele vieții deși știe că vor mai fi și altele. Dar va avea la îndemână întodeauna cremă contur ochi și buze de la Gerovital și va zâmbi atît cu ochii cît și cu buzele frumos desenate.

frumusețea clasică

Infografic realizat în Canva cu foto Farmec

După ce a pus cremele pe raft, în ordinea ritualului, s-a așezat la birou, în fața laptopului și a început să scrie fascinată articolul despre Gerovital H3 Classic pentru ediția de toamnă SuperBlog 2020.

 

Sursa foto copertă –  foto Farmec prelucrată în Canva

Raspunde