SuperBlog

Am pus rotițele în mișcare pentru Spring SuperBlog 2021

Reading Time: 4 minutes

Parcă ieri vorbeam la Gala SuperBlog  și deja trebuie să înceapă Spring SuperBlog 2021!

Sunt născută primăvara și de aceea asociez acest anotimp cu haine noi, cu lejeritate și începuturi. Sunt plină de bucurie și arde un foc interior când trebuie să încep un nou capitol, un nou proiect, o agendă nouă sau…o ediție nouă de SuperBlog. Este o energie faină atunci când pun rotițele în mișcare!

Learning by doing

Cred că deja v-am obișnuit primăvara și toamna să intru în vrie. Și asta pentru că știu că la finalul competiției, dincolo de recunoaștere, am câștigat abilități pe care niciun curs teoretic nu ți le poate modela. De asta sunt adepta conceptului learning by doing

Mai este și adrenalina. Păi ce Berbec știți voi care stă nepăsător, care nu intră în discuții, care nu se ambalează și nu mai dă și cu coarnele în gard?

Apoi mai este și treaba asta cu dezvoltarea personală, dincolo de șlefuit scriitura. Să nu îmi spui că nu ai citit încă articolul meu despre motivele pentru care bloggingul te dezvoltă personal! Tu ce părere ai?

Storytelling-ul a fost întotdeauna o modalitate de a învăța lucruri noi, de a evolua și de a digera informații poate prea tehnice uneori. Citim povești teraputic sau ca să învățăm, acceptăm sfaturi sau schimbarea doar prin idei cu care rezonăm.

Și atunci, de ce să nu scriem mai mult?

Spring SuperBlog 2021

Sursă foto – Sincerely Media pentru Unsplash

Ce vreau eu de la mine în Spring SuperBlog 2021?

Sau aș putea să mă întreb ce caut eu la Spring SB. 

“SuperBlog este ca un magnet, ca o grădină în care plantezi semințe”, asta îi spuneam Claudiei în septembrie, în podcastul Vocea SuperBlog. Odată ce i-ai simțit gustul, este o atracție irezistibilă. Doar câștigarea ediției te scoate din fluxul competiției dar stau liniștită, dar simt că voi participa pe termen lung. 

No pressure!

În toamnă a fost prima oară când nu am pus presiune pe mine și am lăsat lucrurile să decurgă normal și a fost mai bine. Da, serios, pentru că în celelalte ediții am mai făcut și greșeli față de mine. Am scris la o probă la care nu doream să particip, dar am încărcat-o prea tărziu, ceea ce mi-a adus penalizare. Sau am făcut contestație la două probe la care știam abordarea juriului și tot eu am rămas cu gust amar.

De unde ziceam că nu vreau să mai scriu la toate probele, magnetul a fost mai puternic și am bifat tot ce se putea scrie. Oh, boy! unele probe au fost chiar imposibile și s-a lăsat cu discuții aprinse. Ba chiar m-am gândit serios dacă să mai particip. 

Așa este SuperBlog, un roller-coaster de emoții, patimi, agonie și extaz.

♦ De aceea vreau ca de data aceasta să scriu doar la ce îmi place și dacă am timp, pentru că scrisul a devenit acum parte din menirea mea de a-i ajuta pe alții. Sincer, voi selecta și în funcție de premii, voi vedea ce îmi spune intuiția.

Scrie cu bucurie!

♦ Un alt lucru pe care îl am în vedere în afara creativității, care apropo, este cuvântul anului 2021 pentru mine, este să încerc să stilizez scriitura în sensul de a renunța la cuvinte de umplutură. 

♦ Vreau să abordez stilul concis dar asta nu înseamnă că voi merge pe limita minimă de cuvinte din brief. Vreau să scriu cu bucurie și să fiu inspirată.

Nu uita de titluri catchy!

Al treilea lucru pe care mă aștept să îl pun în practică este să creez titluri mai catchy. Întotdeauna am crezut că nu reușesc să am titluri mai interesante, juicy și care să fie condimentate din plin.

♦ Vreau să îmi pun creativitatea la bătaie și să scot cât pot de mult din titluri.

Spring SuperBlog 2021

Sursă foto copertă – Lukas Blazek pentru Unsplash

O să pregătesc cafeaua cu arome orientale, îmi gătesc colțul meu de lucru și îmi voi lăsa imaginația liberă!

Cum poți participa și tu la Spring SuperBlog 2021

Important este să îți dorești să participi la o competiție și să fii disciplinat, să pui rotițele în mișcare, să meargă ca unse.

Fiind un concurs este musai să citești regulile de participare la SuperBlog, să scrii un articol care anunță intenția ta de a participa și să completezi formularul de înscriere. 

Apoi te alături comunității SuperBlog, te pregătești pentru adrenalina și emoția așteptării rezultatelor, eventuale contestații și discuții utile, uneori aprinse pe grup. Și scrii….scrii într-un ritm în care nu credeai că o vei face vreodată!

Vei participa la un joc care îți va aduce schimbări uimitoare. Vei deveni un alt blogger, vei fi mândru/mândră de tine!

Sursă foto copertă – Jess Bailey pentru Unsplash

 

Acest articol a fost scris pentru a pune rotițele în mișcare pentru Spring SuperBlog 2021!

4 Comentarii

 1. Diana

  25 februarie 2021 at 2:27 pm

  Succes! Să-ți îndeplinești toate obiectivele!

  1. CopperAttitude

   25 februarie 2021 at 3:28 pm

   Multumesc la fel, draga Di! Sa ne bucuram!

 2. Alexandra

  25 februarie 2021 at 4:33 pm

  Muuuult succes si inspiratie! ❤❤❤

  1. CopperAttitude

   25 februarie 2021 at 6:17 pm

   Multumesc la fel, Alexandra!!! 🥰🥰

Raspunde