SuperBlog

La Cabine Retinol rescrie rutina de îngrijire a tenului

Reading Time: 7 minutes

Un articol ne învață rutina de îngrijire a tenului

Aproape terminase a treia cafea și, deși era destul de târziu, nu se îndura să arunce ultima gură rămasă în ceașcă. Nu exista cafea aruncată la ea, era prietena ei cea mai bună în timp ce scria. Uneori se amuza că își ia inspirația de acolo. Poate va scrie chiar un articol despre asta. Al câtelea articol despre cafea ar fi?

Cafeaua o ținea trează și concentrată, mai ales astăzi când trebuie să predea articolul despre rutina de îngrijire a tenului la 40+. Urma să publice în Cosmopolitan un articol clar și educativ pentru femeile ca ea, peste 40 de ani.

Scrisese din experiența ei, pentru că a învățat și a exersat această rutină pe care o numește ultimul Orient Express pe care îl poate prinde o femeie pentru a-și ajuta pielea să fie sănătoasă și fermă. Fusese remarcată la un eveniment unde tenul vorbise despre ea și așa a ajuns să scrie cum are grijă de el, zi de zi. Zâmbește larg și zărește în oglindă câteva riduri fine pe care le acceptă pentru că apar doar în astfel de momente.

Gata de tipar

După ce a încheiat și ultimul paragraf, recitește începutul să vadă cât de echilibrat este:

După 40 ani, rutina de îngrijire a pielii necesită o regândire atât a etapelor cât și a produselor folosite. Vorbim de un ten matur la care principalele griji sunt uscăciunea pielii și, ca o consecință apariția ridurilor. Aceste neplăceri sunt cauzate de reducerea producerii de colagen și elastină. Dacă știam pe la 20 de ani că acestea încep declinul, aș fi avut mai multă grijă de ten și acum doar mențineam starea de bine.

 

Citește tot, până la sfârșit, așa cum își citea toate poveștile scrise cu pasiune și i-a dat “send” într-un moment în care cine știe ce mai adăuga în plus. Lungimea era perfectă, vizualul completa ideile succinte dar valoroase. Mâine îi apărea în revistă, motiv grozav să iasă cu fetele în weekend la cafea.

2020

Sursa foto-Nick Morrison pentru Unsplash

Închise laptopul și se îndreptă spre baie să își înceapă rutina de îngrijire a tenului, cum făcea în fiecare dimineață și seară. Căută grăbită în geanta noul ser cumpărat, La Cabine Retinol, ardea de nerăbdare să îl încerce. O tentase și fiola Le Cabine Vitamina C dar a decis că o va cumpăra data viitoare.

 

După 4 zile…

 

Se apropia weekend-ul și făcuseră planuri să se vadă la o terasă scăldată în razele de soare ale primăverii. Visa la un cappuccino cremos și o tartă cu fructe și să râdă mult cu fetele, vremea și vremurile le ținuseră în casă. Toate au fost ocupate și și-au reproșat că nu au mai reunit 4×40 cum zicea ea despre gașcă.

Dar uite cum planurile trebuie amânate pentru că un email misterios venit direct de la Casa Regală a Spaniei îi făcea alt program. 

Așa invitație nu putea fi ratată. Copper Attitude avea onoarea de a participa pentru un weekend la Palatul Regal din Madrid, Palacio de Oriente. Mergea acasă la produsele La Cabine pe care tocmai începuse să le folosescă.

Dar ce va face cu prietenele ei? Erau atât de importante pentru ea! Reuniunile lor erau ca în Sex and the City și adorau să iasă toate, să se distreze. Intuiția i-a venit în ajutor cu o idee senzațională. Vor merge toate! Va fi un city break binevenit pentru ele.

Royal Orient Express

Foto din arhiva proprie

Dar asta nu este tot! Vor merge la Madrid cu Orient-Express, o experiență pe care o aveau pe bucket list și pe care și-o doreau tor împreună.

O călătorie de pomină cu Orient Express

Echipa 4×40 era gata de drum. Plecau la Madrid și luau Orient-Express. Erau îmbrăcate chic și purtau ruj roșu iar bagajele lor cochete erau deja îmbarcate pentru plecare. 

La urcare în tren, fetele au primit câte un pahar de prosecco și li s-a promis călătoria vieții lor. Urmau să treacă prin Budapesta, Viena, Veneția, Milano și destinația finală, Madrid. O călătorie la care doar visau și care le va rămâne amintire pentru o viață.

Copper le-a promis că le va iniția în tainele rutinei de îngrijire a tenului. Avea timp suficient să le arate prietenelor sale cum trebuie să aibă grijă de piele și dimineața și seara. Și că la 40+ nu este suficientă crema de față, serurile concentrate fiind esențiale împotriva îmbătrânirii tenului. Era emoționată că avea să afle și despre alte produse pentru rutina de frumusețe, chiar în casa La Cabine.

În casa La Cabine

Un ritual al luxului după o călătorie fastuoasă era cel mai frumos cadou pentru pielea și pentru sufletul ei.

La Madrid au fost întâmpinate la gară de o caleașcă cu cai albi care urma să le ducă direct la palatul regal. Au primit o scrisoare de bun venit, semnată de Penelope Cruz cu însemnele Casei Regale ce le ura bun venit. Părea o poveste cu prinți și prințese iar ele iubeau poveștile. Abia așteptau să afle povestea elixirului frumuseții lor.

La Palat pentru o rutină de îngrijire a tenului

Palatul era o bijuterie arhitecturală iar curtea generoasă era plină cu fiole gonflabile de dimensiuni uriașe care creau un culoar spre intrare.

Palat Regal Madrid

Foto din arhiva personală – Palatul Regal Madrid

Era foarte cald la acel moment în Madrid și în timp ce pășeau pe covorul roșu chicoteau fericite că și-au luat pălăriile. Mai mult decât atât, Copper le citise din articol etapa importantă din rutina de dimineață:

 

Niciun tratament nu ar fi eficient în această decadă fără utilizarea cremelor de protecție solară, care, ideal, ar trebui folosite la orice vârstă. Ele protejează fibrele elastice care sunt afectate de razele UV prin expunerea la soare. Ia în calcul un factor de protecție SPF 25+ care să încheie rutina ta de dimineață

 

Astfel, tenul lor sensibil era perfect protejat în căldura toridă a Madridului. La intrare au fost înregistrate și au primit un badge cu numele lor, în formă de fiolă. Deși nu le era foame le făceau cu ochiul  platourile atractive cu tapas, jamon și fructe. Cum să vii la Madrid și să nu guști din bunătățile acestea?

S-au retras pentru o oră în camerele lor cu tapiserii prețioase, cada masivă și pat regal. Măsuța de cafea le păstra un coș cu produse La Cabine, știa că în dimineața următoare va testa serul cu Vitamina C, pe care și-l dorea atât de mult.

Pe ecranul montat în perete rula un vizual cu toate produsele din portofoliul companiei, așa că rămase în picioare urmărind chiar filmul despre La Cabine Retinol.

 

 

A apucat rapid de pe măsuță catalogul cu produsele la fiolă și se aruncă pe spate în patul pufos și confortabil și l-a răsfoit pentru câteva minute.

La Cabine Retinol, pentru o piele mai tânără

Avea mare nevoie de un boost de prospețime pentru piele după călătoria lungă, așa că a desfăcut o fiolă de La Cabine Retinol, după ce și-a curățat profund tenul. Avea acum un aliat de nădejde când este vorba de hidratarea, suplețea și fermitatea pielii sale.

Era pe tărâmul elixirului La Cabine, produs din ingrediente concentrate și atât de utile îngrijirii corecte a tenului.

Retinol pur La Cabine

Retinol pur, parte din rutina de îngrijire a tenului (sursa foto- FB Farmacia la Pret Mic)

Retinolul pur ajută la ameliorarea efectului de fotoîmbătrânire. Pielea devine mai fermă, căpătând o textură îmbunătățită. Prin încapsulare, retinolul pătrunde profund în piele, fiind bine tolerat, iar rezultatul este o piele netedă, mai tânără.

Citea cu nesaț din broșura primită aflând multe informații pe care le va transmite mai departe cititorilor săi.

 

retinol pur

Infografic editat în Canva

Ambasador La Cabine Romania

Pielea ei îngrijită și frumoasă a impresionat audiența de la gală din Palatul Regal și reprezentanții companiei împreună cu Penelope Cruz i-au propus imediat să fie imaginea La Cabine România. Era onorată și atât de mândră că prin disciplina pe care și-a asumat-o dar și cu ajutorul unor produse foarte eficiente, pielea ei arăta atât de tânără. Mișcările de masaj și gimnastica feței i-au adus recunoaștere și toți au știut că nu va fi nevoie de Photoshop în fotografiile de prezentare. Era tratată ca o regină a frumuseții care radiază sănătate, încredere, eleganță și splendoare prin toți porii.

retinol rutina de ingrijire a tenului

Fiolele La Cabine, parte din rutina de îngrijire a tenului (sursa foto- FB Farmacia la Pret Mic)

Un weekend reușit în lumea La Cabine Spania, lucrurile învățate și atenția cuvenită au făcut-o să scrie acest articol, pe drumul spre casă, în Orient Express, sorbind din paharul de prosecco și chicotind cu prietenele ei. A fost un weekend minunat și a știut din acel moment că menirea ei este să dea mai departe din tainele frumuseții și să învețe femeile să aibă grijă de tenul lor.

Gama La Cabine

Pe lângă Retinol pentru piele și Vitamina C, gama La Cabine mai coține și alte seruri eficiente pentr rutina de îngrijire a tenului, Acid Hialuronic, Botox pentru ten, Colagen. Ele pot pot fi achiziționate din Farmacia la Pret Mic și le poți introduce în rutina de îngrijire a tenului.

Gama La Cabine conține fiole ambalate individual sau în pachet de 10, ce acționează pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiolă conține doza exactă de care are nevoie pielea ta. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele vor fi vizibile și de durată. 

 

Tu ce produse folosești în rutina de îngrijire a tenului?

 

Sursă foto copertă – FB Farmacia La Preț Mic

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021  despre o poveste cu Orient Express, La Cabine și aromă de Madrid și se bazează pe un alt articol citat la început, Rutina de îngrijire a tenului la 40+, scris special să îl susțină pe acesta.

 

9 Comentarii

 1. Inimadincuvinte

  22 martie 2021 at 12:27 am

  Cochet ca si tine Mari, iar poza de la Palatul Regal e superba!

  1. Ana-Maria

   22 martie 2021 at 8:58 am

   Acum avem dovada vie cine are pile la palat. Super tare!

   1. CopperAttitude

    22 martie 2021 at 9:22 am

    O, ba chiar de mult timp! După cum es vede data pe foto, de cand eram tinerica ))

 2. Diana

  22 martie 2021 at 5:16 am

  Fain ! Mai rar așa invitație 😁 Produsele La Cabine chiar mi-au stârnit atenția.

  1. CopperAttitude

   22 martie 2021 at 6:17 am

   Diana, sunt curioasa si eu sa le incerc. M-am lasat imaginatia sa zboare

 3. Cum arată rutina de îngrijire a pielii 40+ - Copper Attitude

  22 martie 2021 at 6:12 am

  […] pentru dimineață, vitamina C ne protejează de factorii nocivi, seara vom introduce retinolul. Acesta este un  derivat de vitamina A absolut necesar pentru tenul 40+. Preferat sub formă de […]

 4. Mona

  22 martie 2021 at 10:43 am

  Genial, Mari! Ideea de articol în articol mi se pare incredibilă. Foarte fain. Felicitări din tot sufletul!

  1. CopperAttitude

   22 martie 2021 at 11:21 am

   Îți mulțumesc tare mult, Mona!

 5. Proba 7. Frumusețea ta într-o fiolă

  22 martie 2021 at 10:55 am

  […] La Cabine Retinol rescrie rutina de îngrijire a tenului […]

Raspunde