SuperBlog

Viitorul materialelor de construcții are alura unui Depozit Virtual

Reading Time: 3 minutes

Îi mai ții minte pe prietenii mei, Ana și Matei, care s-au mutat de la apartament la casă în timpul pandemiei, în stil VIP? Și cât de ușor le-a fost să ridice casa cumpărând materiale de construcții de la casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro!

Povestea lor a fost inspirație pentru mulți prieteni de-ai mei după ce le-am împărtășit experiența din primăvara trecută. Este confortabil să ai alături profesioniști, construcția casei avansează ușor iar bugetul este în siguranță.

Vindem-Ieftin.ro
Primul market network din domeniul materialelor de construcții
Vindem-Ieftin.ro
Vindem-Ieftin.ro reprezintă un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din România, alternativa la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri.
FB

După ce au dezvoltat conceptul VIP, te-ai putea întreba ce ar mai putea aduce nou în domeniul  materialelor de construcție. Cum ar putea să ajute mai bine constructorii din toată țara, ca un adevărat prieten.

Un Depozit Virtual, un pas către viitor

Așa a luat naștere Depozitul Virtual. Acesta este un concept unic, prin care se reduce lanțul lung, de la producător la client, atât în ce privește timpul cât și prețul. Experții Casei de Comenzi Vindem-Ieftin îți garantează un preț cu 10-15% mai mic fața de un depozit obișnuit.

Lipsa timpului, pentru mulți dintre noi sau a informațiilor din domeniul materialelor de construcții, ne fac, de cele mai multe ori să apelăm la cel mai apropiat depozit, de la materiale pentru structură și fundație până la amenajări interioare. 

Cel mai mare beneficiu al Depozitului Virtual este timpul, cea mai importantă resursă a vremurilor noastre. Imaginează-ți că ai putea să îți folosești timpul liber pentru ceea ce îți place să faci și nu să îl petreci în depozite, căutând cea mai bună calitate la cel mai mic preț.

Ce este Depozitul Virtual?

Dacă te întrebi ce este Depozitul Virtual, vreau să faci un exercițiu de imaginație. Închide ochii și visează că ești într-un depozit imens de materiale de construcție. Rafturi pline cu saci, stinghii, cabluri și alte produse se înalță până în tavan. Este frig și nu este nimeni în apropiere să te ajute. Iei la pas culoarele lungi, căutând un specialist care pare de negăsit. Ai o listă lungă de la echipa de constructori și nu știi de unde să începi.

Sursa foto – Pixabay

Rescrierea scenariului cu Depozitul Virtual

Îți pare un scenariu cunoscut? Am fost și eu acolo. Prima oară, când am renovat apartamentul, am hoinărit prin trei depozite pentru a căuta materiale de construcții.instalații electrice și chiar tâmplărie PVC. Nu ne descurcam între numeroase tipuri de produse și nu știam ce să alegem. În plus, nici oamenii care vindeau nu erau niște experți. Ce recomandări personalizate să primești?

Dacă simți că ești într-un astfel de film, iată ce trebuie să faci, chiar acum:

  • deschide browserul preferat și caută casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro
  • completează o listă de materiale sau încarcă un fișier cu lista deja făcută
  • adaugă numărul de telefon și adresa de email (opțional)
  • trimite solicitarea și așteaptă să fii contactat de un expert în materiale de construcții.

Avantajele folosirii Depozitului Virtual

Depozitul Virtual al market-ului Vindem-Ieftin.ro funcționează ca un depozit standard care are toate tipurile de materiale de construcții. Consultantul companiei va putea să te ajute cu expertiza sa, alegând și negociind prețurile pentru tine. Gândește-te că acesta tranzacționează volume mari de materiale de construcții prin Depozitul Virtual, la prețuri pe care noi, individual, nu am putea să le obținem vreodată.

Sursa foto – Vindem-Ieftin.ro

De ce ai cumpăra mai scump când există experți care îți pot obține cel mai bun preț?

Este ca și când ai cumpăra dintr-un depozit local, din vecinătatea ta, dar ai primi cea mai bună marfă, la un preț corect, chiar la tine acasă.

Bineînțeles, pot benefici de aceleași avantaje și companiile care vor să își construiască un sediu, câștigând astfel timp pentru afacerea lor.

După cum vezi, există doar avantaje în folosirea unui Depozit Virtual iar în plus te alegi și cu un prieten. Pentru că, dacă ai construit casa, după un timp trebuie să o renovezi sau să faci modificări și atunci pleci deja de la un punct câștigat.

Dincolo de avantajele pentru fiecare dintre noi, există și beneficii la nivel regional sau global. Reducerea emisiilor de gaze prin reducerea camioanelor din lanțul de distribuție, reducerea cheltuielilor de logistică și a pierderilor.

Viitorul materialelor de construcții are alura Depozitului Virtual!

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog, proba 3. Depozit Virtual – beneficii reale în construcții (Vindem-Ieftin.ro)

 

1 Comentariu

  1. Proba 3. Depozit Virtual – beneficii reale în construcții

    12 martie 2022 at 10:41 pm

    […] Viitorul materialelor de construcții are alura unui Depozit Virtual […]

Raspunde