SuperBlog

OUTLET – fii autentic, smart and chic

Reading Time: 4 minutes

În modă, ca și în blogging trendurile evergreen sunt cele mai faine

Moda și bloggingul sunt atât de asemănătoare. Serios! Ambele vorbesc despre un conținut, vizual, comunicare. Ambele transmit, au întotdeauna un mesaj.

Dar esența celor două sunt trendurile mereu actuale, acele elemente, articole de blog sau vestimentare cu bătaie lungă.

Oricare ar fi tendințele în modă, piesele evergreen nu se vor demoda, nu își vor pierde stilul și farmecul. Ele se vor potrivi și vor completa alte componente ale garderobei noastre. Pot însoți și lucruri mai noi, în trenduri actuale, având astfel un efect de echilibru și bun gust în ținuta noastră.

În același timp, articolele de blog evergreen sunt locomotiva care expune căsuța noastră virtuală în fața noilor cititori, Ele pot fi la fel motiv de atracție pentru cititorii fideli care vor reveni la conținutul plin de emoție sau informativ chiar și după luni sau ani. 

Ce satisfacție mai mare este pe un blogger să vadă că încă îi este citit un articol de acum câțiva ani? Și ce crește inima în noi când suntem remarcate chiar și atunci când purtăm sacoul acela fără vârstă, cu linie clasică sau rochia-cămașă cu cordon, de o feminitate aparte. 

 

Stilul meu a evoluat o dată cu mine

Relația mea cu hainele și moda, în general a trecut prin diverse momente, care au ținut de fata sau femeia care eram. Și care sunt.

Am ales de multe ori haine care erau la modă, am experimentat și am încercat uneori să epatez. Aș spune că a fost un proces de învățare, ajustare și acceptare. Primeam și adaptam stilului meu simbolurile modei de la momentul respectiv. Apoi a urmat trierea, păstrarea și achiziția acelor haine care vorbeau despre mine sau care completau atitudinea mea și șlefuiau ce eram, imaginea mea.

Sursa foto – Unsplash

 

Trăim într-o lume a vitezei, în care trendurile circulă cum nu au mai făcut-o niciodată, care ne prind în vâltoarea consumului și care ne impun forme, culori și texturi care nu ne reprezintă. Mai mult, ele se schimbă de la un sezon la altul, în trendul fast-fashion. 

Ți s-a întâmplat să te trezești cu dulapul de haine supraaglomerat pentru că nu ai putut rezista tentației de a cumpăra în fiecare sezon câteva piese pe care poate nici nu ai apucat să le porți? Sau care nu ți-au mai plăcut când ai ajuns cu ele acasă?

Ah, dar de câte ori am trecut prin această situație. Hainele ajunseseră să mă copleșească și părea din ce în ce mai complicat să îmi construiesc ținutele. Și asta nu pentru că nu aveam cu ce mă îmbrăca ci pentru că erau prea multe și nu mă hotăram ce să aleg. Și, de multe ori, purtam aceleași piese favorite.

 

Când piesele stilate mi-au atras atenția

Ce aveau acestea în plus? Nu se demodau, picau întotdeauna bine, țesătura nu se lăsa, nu păreau ponosite și, poate cel mai important, îmi aduceau bucurie. Le purtam cu plăcere, iar ele exprimau exact atitudinea mea.

La fel și în blogging, deși toate articolele îmi sunt dragi, sunt unele în care mi-am lăsat mai mult din mine.

Așa am învățat, experimentând ce linii, materiale și combinații îmi plac. Așa am înțeles că trendurile vin și trec și că trebuie să îmi construiesc și să șlefuiesc stilul meu.

 

Vintage înseamnă unic

Când eram adolescentă și vedeam bijuterii sau genți femei mai vechi, deși bine întreținute, mi se păreau de bunici. Apoi am descoperit o camee, veche de peste 50 de ani și atunci m-am îndrăgostit pentru prima oară de piesele vintage. Altfel le privesc și apreciez acum. Ele sunt suma unor povești, spuse sau nespuse. Valoarea lor crește prin captarea altor și altor experiențe și asta mă fascinează. Pe multe dintre ele le poți vâna doar în vreun OUTLET și doar dacă ai noroc pentru că sunt piese unicat.

La fel este și cu hainele, poți găsi într-un outlet de damă rochii sau o haină de blană, care este creația unui designer celebru. Doar că este un model mai vechi, ce nu a fost purtat niciodată.  A trecut prin alte povești și menirea ei este să mai ducă și altele mai departe.

 

Evernisaj, un OUTLET altfel

Asta m-a făcut să mă gândesc că nu toate magazinele second hand sunt la fel. Că există un concept outlet CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, toate produse autentice și intacte. Acestea sunt oportunități, majoritatea fiind măsuri unice. Faptul că le-ai găsit îți vor da o notă distinctă, originală.

outlet

Colaj editat în Canva cu foto Evernisaj.ro

Îmi amintesc de un astfel de moment, din facultate când am trecut prin fața unui astfel de magazin-concept și, din curiozitate am intrat să văd cum este. Nu îmi mai amintesc pe unde era în București, dar îmi amintesc perfect momentul când am descoperit un cardigan Moschino, bej, cu niște torsade fine pe piept. Era impecabilă și mă vedeam purtând-o. Nu se punea problema să plec fără el. Cardiganul bej încă există, i l-am dat mamei mele și îți spun sincer că arată la fel. Deși l-am purtat amândouă de multe, foarte multe ori.

Acum, poți vâna online astfel de piese atemporale, autentice. Asemenea unui blogger care își verifică comentariile primite la articole, poți căuta regulat la magazinul online Evernisaj ce minunății unicat apar.  Gama de produse este mare, dar numai unul este norocos, De aceea nu rata momentul. Dacă găsești ceva care îți încântă privirea și sufletul, nu amâna, nu pierde ocazia să fie al tău. Altfel, va purta altcineva acel lucru unic, iar tu îți vei plânge amarul în magazinele de unde își cumpără toată lumea.

 

Tu cum îți creezi stilul autentic?

Sursă foto copertă – Unsplash

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021  despre un OUTLET smart and chic

3 Comentarii

 1. Mirela

  21 martie 2021 at 3:36 pm

  Sunt frustrata ca nu e buton de like. Vreau și eu buton de like la câteva bloguri. ❤️

  1. CopperAttitude

   22 martie 2021 at 6:25 am

   Multumesc mult, Mirela! Nici nu mai este nevoie de buton, la asa cuvinte frumoase. Sunt onorata!

Raspunde