SuperBlog

Povestea spusă de bucătăria Franke despre o roșcată, chiar pe blogul ei

Reading Time: 6 minutes

“Everything happens in the kitchen. Life happens in the kitchen.”

Andrew Zimmern

 

…Înainte de 8 Martie

 

O casă goală este o invitație la creativitate, la echilibru, măiestrie și stil. Spațiile goale sunt precum caietele din copilărie sau agendele adultului tipicar. Ele trebuie umplute cu util, productiv și estetic. Acolo unde viața este ușoară, rămâne timp pentru a crea amintiri.

Așa se gândi serioasă bucătăria și apoi căzu într-o visare profundă, plină de speranță. Avea o bloggeriță plină de idei, agitată și creativă care își căuta cele mai frumoase, mai moderne și mai utile electrocasnice pentru acest spațiu luminos. Soarele era generos cu acest loc, așa că aici va fi locul unde se va râde, se va povesti și se va savura mâncare bună.

Bucătăria însorită tresări din visare pentru un moment, parcă temându-se că roșcata asta care vorbește mult și tare nu este la fel de bună la gătit cum crede că este la cuvinte.

Scrie toată ziua pe blogul ei, Copper Attitude, oare când o vrea să facă și mâncare?

Trebuie să cumpere ceva curând, doar nu or sta nemâncați sau, Doamne ferește să comande pe la cârciumi! 

Doar o văzuse studiind extaziată magazinul online Franke și notându-și coduri, de zor. Luase măsuri pentru plită și cuptor Franke, ba chiar aproape leșinase văzând o baterie de bucătărie cupru, vintage. Vă spun eu, a făcut și un curs de design interior, știe principiile de amenajare.

Pesemne va pleca la un showroom Franke să le vadă și să le comande, să își personalizeze spațiul. Abia aștepta această cameră să devină o bucătărie adevărată, inima și leagănul casei.

 

De 8 Martie

Dimineața asta însorită pătrunse cu razele sale de soare sfredelitoare pe fereastră și lumina întreg spațiul bucătăriei. Astăzi era ziua cea mare, aveau plită și cuptor Franke

Dar roșcata avea o surpriză și mai mare….veneau și alte piese. Bucătărie va fi completă astăzi, de 8 martie. Frumos cadou de primăvară pentru întreaga familie, dar până și ea știa că toate vor fi pe gustul și stilul lui Copper Attitude.

plita si cuptor Franke

Până seara, totul era pus la locul lui, bine calculat și poziționat așa cum trebuie.

Extrem de atentă la detalii, alesese o colecție nouă cu plită și cuptor Franke, însoțite și de alte componente din colecția Mythos. Aceasta a avut un design perfect echilibrat și a fost dragoste la prima vedere. Deși a analizat atent și celelalte colecții foarte interesante, Maris și Smart, a rămas tot la prima alegere.

Materiale de calitate ridicată, produse inovatoare şi sisteme rafinate decorau acum și apartamentul din Drumul Taberei, la fel cum poate se găseau și în altă bucătărie din Milano, Paris sau Dubai. 

 

Cum se reflectă personalitatea ta în bucătărie

Bucătăria este locul unde familia își petrece clipele zilei, nu mai este doar spațiu pentru gătit. De la cafeaua de dimineață care umple nările și trezește casa și până la ultima farfurie spălată seara, viața se desfășoară aici. Cu bune și rele, cu gust și arome. Cu preaplin de emoții. 

De aceea, bucătăria este un legământ pe viață dragilor…. și roșcata știe asta. Tot ce a ales vorbește de stările ei, de cine este ea și vrea să devină. Este despre lifestyle, tehnologie și standard, despre lucruri făcute cu grijă, suflet și ușurință. 

Nu asta vor toți oamenii? Să își simplifice viața dar să își păstreze standardele. 

 

Stilată, vizuală și tech-addicted

Chiar acum când vă povestesc lucrurile acestea, roșcata se plimbă tacticoasă prin bucătărie redesenând contururile liniare și elegante, cu aspect atemporal. Ține în mână un pahar de prosecco iar mânecile rochiei de mătase ating ca un fulg materialele durabile ale noii colecții Mythos.

Îi place tehnologia, de aceea a ales produse cu performanță ridicată. Display-uri LCD, ghidarea cromată și șine telescopice, efecte 3D și touch-control sunt perfecte pentru un Berbec care vrea să aibă totul sub control.

Instalate toate în sistem galerie, întocmai ca panoul de postări Instagram vorbesc despre o femeie vizuală care vrea să aibă totul la dispoziție. Dar să și arate cine este. 

plita si cuptor Mythos

Chiuveta și bateria ascund tehnologie, nu glumă! Ai zice  ce treabă are bateria chiuvetei cu tehnologia? Păi știu de la roșcată, că deși nu este evident, ea este înglobată într-un design pentru toate gusturile. Ei îi place satenată, în stil englezesc, vintage, dar dacă ție îți place de inox, alegerea este a ta.

Tehnologia este baza sustenabilității, la noi, se reglează debitul jetului de apă pentru a o economisi. Și cu filtrul de apă înglobat, folosește apa de la rețea pentru gătit.

Știi doar că îi plac experiențele. Scrie și pe blog despre ele!

Excentricitățile le păstrează pentru ea, în bucătărie se relaxează și se echilibrează.

 

Orice food-lover preferă funcțional și ușor de întreținut 

Oricât de mare ar fi spațiul din bucătărie și oricât ar fi dotată sspațiul nu va fi eficient dacă nu este funcțional. Design-ul funcțional este esențial și asta a făcut-o pe roșcată să viseze la bucătăria ideală formată din plită și cuptor Franke.

Funcționalitatea bucătăriei înseamnă un triunghi imaginar între frigider, chiuvetă și cuptorul Mythos. Așa și-a creat fluxul, așa circulă energia Chi. A făcut orice doar să aibă echilibru și eficiență în bucătărie. Ba și-a extins și spațiul de lucru cu o insulă care poate fi folosită și ca loc pentru micul dejun sau un pahar de prosecco seara. Spațiile de depozitare generoase eliberează bucătăria de aglomerație.

Un cuptor magic

De aici vede foarte bine cuptorul cu curățare pirolitică Mythos în care gătește toate fanteziile cu gust. Adoră mâncarea marocană, iar tajinul masiv pentru trei persoane, are suficient loc înăuntru. La un volum de 73 l să tot încerci să coci în același timp și un fel principal dar și desert. 

Versiunea FULL STEAM (sistem de curățare Steam Cleaning) face din gătit o plăcere datorită opțiunii de gătit Meniu Complet pana la 4 nivele simultan.

 

plita si cuptor Franke

 

În plus, pentru că îi place să încerce mereu rețete noi, programul exclusiv Cookassist cu 60 de rețete automate și 15 programe speciale o scoate din pană de idei.

Vorbește mereu la telefon cu prietenele, vezi Doamne își dau sfaturi reciproce să mănânce sănătos. Păi nu mai are nicio scuză acum, funcția de gătire la aburi îi va face talie de viespe. Sigur o să vedeți pe Instagram. 

Când va slăbi sau când este stresată, parcă văd că vrea mâncare comfy, gătită lent, gustoasă și terapeutică. Are cu ce, funcția de gătire lentă îi coace mâncarea special pentru gust și textură.

Cuptorul acesta piloritic este magic, nici nu trebuie să piardă timpul curățându-l. Păi dacă ea nu își face viața ușoară, atunci cine?

Nu am înțeles o perioadă accesoriul dreptunghiular plasat lângă cuptor. Pentru ca într-o zi de sâmbătă, după ce s-a agitat cam mult prin bucătărie și a scos mâncarea după 3 ore și jumătate din cuptor, să văd că o mută în sertarul de încălzire, să o țină la cald. Păi la asta chiar nu mă așteptam! Cum să stai atât în bucătărie? Bine, mie mi-a plăcut să o am în spațiul meu…

Atunci am aflat că în acest sertar poate să preîncălzească recipiente, cești, sau decongela alimente. Asta chiar este o treabă foarte mișto pentru ea, mereu uită să scoată din congelator și se întreabă ce să gătească….

Funcționalitate ca la noi, poate doar în showroomul Franke să mai existe!

O plită pentru toate crătițile

Plita! Ah, plita este senzațională! datorită tehnologiei Flexi Pro Zone poate găti confortabil în vase de diametre diferite în același timp. Are efect 3D și poate fi montată la nivelul blatului sau deasupra. 

plita si cuptor Franke

Chiuveta ideală

Într-unul din colțurile triunghiului funcțional stă generoasă o chiuvetă de bucătaăie din fragranite, durabilă și ușor de întreținut. A preferat materialul antibacterian, pentru că pe aici trec multe alimente. 

Funcționalitatea este legată de detalii. Montată la nivelul blatului, pare că este totul compact. Apasă un buton și eliberează reziduurile din cuvă iar apa curge silențios pentru a-i oferi o experiență mai interesantă.

 

Roșcata preferă cafeaua

Când miroase a cafea dimineața, știu că toată familia începe să se adune, aici la mine. Roșcata pornește mașina de cafea instalată în galerie, imediat cum se trezește. Sunt flatată să văd că vine la mine de la prima oră. Pune două căni și pornește cu blândețe aparatul. Astfel, ziua este deschisă oportunităților. Poate astăzi termină și ea articolul ăsta, că știu că se răsfață în el…

 

Sunt o bucătărie ideală. Am tot ce îmi trebuie să îți ofer cele mai frumoase și mai inspirate experiențe pentru gătit și primit pe cei dragi. Pornește cu o plită și cuptor Franke și apoi creează-ți o bucătărie unică, așa cum ești tu, în care să strălucești!

 

Te poți inspira și tu din ce ți-am povestit, să duci plăcerea gătitului la alt nivel. 

Tu ce crezi că va povesti bucătăria ta despre tine? 

 

Franke România, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis din Elveţia, activează pe piața locală din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile, într-o gamă variată. Sistemele de bucătărie includ toate echipamentele necesare unei bucătării: chiuvetă, baterie, plită, cuptor, hotă, tocător de resturi, maşina de spălat vase incorporabila, combina frigorifică, cuptor cu microunde, mașină de cafea incorporabilă, mașină de spălat rufe incorporabilă şi alte accesorii. Produsele comercializate de companie sunt produse în proporţie de 95% în Italia, iar restul produselor sunt importate din alte țări din Europa și Asia. 

 

Sursă foto – Franke Romania

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

5 Comentarii

 1. Mona

  10 martie 2021 at 7:57 am

  Sunt foarte frumoase și utile noile colecții! Unele avantaje pe care le oferă mi se par fabuloase! Cândva sper să am o bucurie Franke 😊
  Mi-a plăcut foarte mult, Mari! Te îmbrățișez 🤗

  1. CopperAttitude

   10 martie 2021 at 8:00 am

   Mulțumesc tare mult, Mona!Și mie mi se par fabuloase pentru că îți oferă timp pentru alte lucruri dragi!

 2. Diana

  10 martie 2021 at 5:08 pm

  Classy, și bucătăria, și roșcata 🤗 Îmi place noile colecții Franke, sunt și funcționale și arată și bine. un vis 😁

 3. Proba 2. Ce-ar spune bucătăria ta despre tine sau despre familia ta?

  17 martie 2021 at 2:39 pm

  […] Povestea spusă de bucătăria Franke despre o roșcată, chiar pe blogul ei […]

 4. Un meniu de Paște, doi invitați și electrocasnice Franke - Copper Attitude

  12 aprilie 2021 at 3:23 am

  […] fi fost în capul meu? Ce pregătesc? Mă întrebam panicată uitându-mă fix la partenerii mei, o plită și cuptor Franke, cadoul meu de 8 […]

Raspunde