SuperBlog

Povestea unei grădini visată de o fată

Reading Time: 4 minutes

Pusese apa la fiert pentru cafea. Avea răgaz câteva minute să se plimbe prin grădină chiar dacă o făcea din bucătărie. Erau clipele ei de visare din fiecare dimineață în timp ce aroma de cafea îi răsfăța simțurile și îi promitea o zi frumoasă.

Visase la grădina ei de basm

Era tare mândră de grădina ei. Poate pentru că tânjise la ea atâția ani sau pentru că o visase în detaliu și s-a implicat în crearea ei. Cred că ambele erau la fel de importante. Nu pleca la birou fără să își savureze cafeaua în grădina ei de basm. Era ritualul zilnic de când primăvara îi zâmbea și îi trimisese raze de soare de la răsărit.

Număra în fiecare zi în gând lunile în care va sta în grădină. O să o prindă toamna târzie când, deși va fi frig, va sta comod cu prietenii lângă încălzitorul de terasă. Câte cărți minunate o vor fermeca ghemuită în pernele moi ale canapelei confortabile! Căutase îndelung multe modele de seturi de grădină, până l-a ales pe cel mai cosy și mai elegant dintre ele.

Biano, mall-ul pentru amenajarea grădinii

De când descoperise site-ul Biano, se simțea în paradisul amenajărilor. Era ca într-un mall de unde își alegea tot ce îi trebuie pentru grădina sa: mobilier grădină, accesorii și decorațiuni de exterior. Aranjarea grădinii devenise ușoară, confortabilă și eficientă cu acest motor de căutare. Nu mai era nevoie să caute pe numeroase site-uri de specialitate sau să colinde magazine. Plus că fusese răsfățată de o serie de reduceri, ceea ce i-a permis să aleagă mai multe decorațiuni vesele pentru amenajarea grădinii sale cochete.

Recomandase încântată mall-ul Biano prietenilor săi.  Era fascinată de experiența interesantă pe care o trăise datorită funcțiilor inovatoare, cum sunt căutarea după imagini sau wishlistul pe care l-a împărtășit cu cei mai apropiați. Și asta nu este tot.  În Bianco Studio, a găsit inspirație pentru fiecare colț al grădinii, proiecte pentru fiecare stil sau gust.

amenajarea gradinii Biano

Proiect Bioano Studio

Amenajarea grădinii pas cu pas

Își stabilise bugetul încă de la Sărbători, iar de Anul Nou pusese pe lista amenajarea grădinii care îi dădea energie și bucurie. Plecase întâi de la piesele mari, canapele, masa cu scaune, grătarul și copertina. Ținuse cont că seturile de grădină trebuie să îi creeze o zonă elegantă de relaxare în grădină dar să fie în același timp robuste și rezistente.

Le schițase in creion, atât cât se pricepea ea la desen, de când se întorsese din vacanța din Italia, unde se îndrăgostise de fiecare grădină pe care o văzuse. Visase atunci la amenajarea grădinii sale chic iar totul părea doar o fantezie până a aflat de www.biano.ro. De atunci, totul a devenit posibil. Și acum își amintește cum i-a spus colega ei de birou, plină de entuziasm:

Nu mai căuta prin sute de magazine de mobilier! O face Biano pentru tine!

În categoria grădină a găsit toate piesele necesare iar acest lucru i-a salvat foarte mult timp. Masa cu scaune a așezat-o într-o zona ușor umbrită și a ales-o să fie rezistentă la intemperii și radiații UV. Zâmbește fericită gândindu-se câte cine minunate și râsete vor umple grădina și câte povești se vor spune la un pahar de vin.

amenajarea gradinii Biano

Sursa foto – Biano.ro

Grătarul prețios așezat într-o zonă sigură va polariza bărbații familiilor prietene, în timp ce fetele vor fi răsfățate la umbră. Grădina devine astfel vedeta până în toamna târzie, când cade ultima frunză arămie. Își picta în minte un decor înverzit stropit de culori vii ale florilor și arămiul iminent, de culoarea mierii, în soarele de octombrie.

Ghivece de flori o așteaptă să le dea binețe în fiecare dimineață și o încântă cu culorile. La capitolul decorațiuni exterior a stat cel mai mult, ele erau pata de culoare care încununa amenajarea grădinii. O broscuță cu ochii mari într-un colț, o albinuță veselă în mijlocul unui pâlc înflorit și câteva felinare din loc în loc creau o poveste spusă doar de ea.

Colțul ei de lume

A mângâiat cu privirea toate aceste locuri de relaxare pentru ea și familia ei, și-a turnat cafeaua în ceașca vintage preferată și a zbughit-o afară, în grădină, desculță. S-a oprit în colțul ei preferat, un loc doar pentru ea, la măsuța de fier forjat, unde își bea cafeaua și de unde poate vedea tot acest paradis pe care si l-a creat cu Biano.

amenajarea gradinii Biano

Foto din arhiva personală

Tu cum visezi grădina ta de basm?

 

Sursa foto principală – pixabay

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022, Proba 1 – Idei pentru amenajarea balconului sau grădinii (Biano.ro)

 

 

 

3 Comentarii

 1. Diana

  12 martie 2022 at 1:45 pm

  Ce fain! Și mie mi-ar plăcea grădina mea, unde să mă bucur de natură, să savurez o cafea… Ce frumos ar fi!

  1. CopperAttitude

   12 martie 2022 at 2:50 pm

   Ai trimis dorința ta în Univers! Să ți se îndeplinească visul și să povestim la o cafea la tine în grădină!

Raspunde