SuperBlog

Incepe primavara Superblog 2020

Reading Time: 4 minutes

Daca este martie, este primavara SuperBlog 2020!

Pe 1 martie 2020 suna ghiocelul pentru primavara SuperBlog 2020.

Incepanad de anul trecut, doua repere au devenit importante si dragi mie cand vine vorba de scris: toamna si primavara. Motivul este unul foarte simplu, sunt anotimpurile SuperBlog, atunci cand Superbloggerii, aceste spirite neobosite se aseaza in roller-coaster si trec de la agonie la extaz.

In plus, imi place toamna pentru toate nuantele de Copper pe care ochii mei le savureaza si primavara, pentru ca simbolizeaza inceputul.

Buna! Eu sunt Mari si imi plac experientele!

Mai ales daca sunt si cu adrenalina…

Anul trecut, ma gandeam prin septembrie  daca este o idee buna sa particip la SuperBlog 2019, editia 19. Aceasta este o competitie dedicata blogurilor in limba romana, in care cei mai multi sunt bloggeri cu experienta mare in ale scrisului si concursului. Desi a fost o decizie grea, care m-a macinat timp de o luna, am spus DA si m-am tinut de treaba. Am scris la toate probele si blogul meu s-a emancipat considerabil in numai doua luni.

In cateva zile, pe 1 martie incepe primavara SuperBlog 2020 la care imi propusesem sa nu particip pentru a face loc unor noi proiecte.

Asta pana acum, cu doua zile inainte de lansare….

Totul a capatat un alt sens citind articolele de inceput si final ale editiei anterioare si simtind preaplinul de emotie din comunitate. Asa ca nu am mai putut rezista tentatiei si iata-ma scriind articolul de inscriere.

Ca sa participi la primavara SuperBlog 2020 trebuie sa iti placa sa scrii

Sunt multe motive pentru care particip, raman fidela celor de la editia din toamna, pe care le-am enumerat aici, pentru ca ele sunt repere pentru mine in ce priveste competitia. In acest fel continui sa slefuiesc diamantul meu.

Plec insa de la esenta, de la ce emotii imi trezeste scrisul si cum ma transforma, de la un articol la altul.

📌 Pentru mine, a scrie nu este o simpla comunicare, este un mod perfectibil de a sta cu atitudine in fata lumii. Scrisul imi aduce claritate in ganduri, imi genereaza idei care nasc alte idei si imi elibereaza dopamina, adica ma face fericita.

📌 Cu ajutorul cuvintelor, toate visele si experientele noastre capata sens, ne simtim plini de viata. Cuvintele inspira, pot schimba vieti, descriu experiente si iti dau curaj sa incerci. Cand imi spun prietenii “am citit la tine pe blog….” simt ca am o menire!

Writer's purpose

Creatie personala in Canva

📌 Cand scriu ma simt ca o artista. Imi place sa imi aranjez coltul in functie de starea in care ma aflu. Desi nu am un spatiu specific pentru asta, de fiecare data imi creez atmosfera care ma inspira. Pentru ca la fiecare articol dedic timp, energie, atentie la detalii. Documentarea necesita sa am starea si spatiul adecvat in care am fundal sonor ce ma stimuleaza sa desir povesti. Stiu ca randurile pe care le scriu sunt interfata prin care se citeste toata zbaterea din interiorul meu.

Si, cum nicio experienta nu seamana cu alta, astept cu nerabdare provocarile ce vor veni.

 

Cum te inscrii?

Cum spuneam, primavara SuperBlog 2020 incepe pe 1 martie! Tu ce planuri ai?

Daca afli abia acum despre aceasta competitie sau stai pe ganduri, cum am facut eu asta toamna, organizatorii SuperBlog, Claudia si Albert ti-au pregatit 20 motive pentru care sa participi. Ai acolo toate detaliile cum sa te inscrii, regulamentul competitiei si iti garantez ca ei te vor sustine si te vor lamuri pe parcurs cu profesionalism si blandete.

 

SuperBlog

Foto preluata Super-Blog.eu

 

Acestea fiind spuse,

5,4,3,2,1… Inspiratie!

 

Imaginea principala: Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Raspunde