SuperBlog

Este primăvară, dau restart creativității cu SuperBlog

Reading Time: 2 minutes

Suntem în prag de primăvară, chiar dacă niște fulgi de zăpadă mai curajoși ne-au dat frisoane zilele trecute. Primăvara este anotimpul în care m-am născut și momentul când apăs butonul Reset pentru un nou an în viața mea. Pornesc curățenia cu elan dar elimin doar ce mă lasă sufletul, într-o veșnică dorință de minimalism eșuat, ce să fac, sunt o ființă complicată.

Mă atașez de lucruri și am nevoie de ele. De fapt, dacă am lucrurile mele cu mine, pot să mă acomodez oriunde.

SuperBlog restartează creativitatea

Este martie și este timpul pentru un nou sezon SuperBlog, în care vreau să îmi restartez creativitatea. Acum doi ani, în plină pandemie, eram într-un roller coaster de emoții și stări. Trăiam momente în care  trebuia să ne adaptăm și  să luptăm cu inamic invizibil, un virus care ne-a dat viața peste cap. Am învățat să trăim cu el, am devenit mai empatici între noi (ce-i drept, nu toți), mai rezilienți și mai organizați. De multe ori și mai creativi.

Acum, după doi ani, trăim alte momente care ne taie respirația, un război, aproape de noi. Un război cum nu credeam că va mai fi posibil în 2022, exact ca în manualele de istorie, cu armată, tancuri, explozii. Un război al orgoliilor în era digitală. Din păcate, rezultatul este același, familii dezbinate, copii și mame care fug din calea războiului și morți.

Dar în aceste condiții, mai mult decât oricând este nevoie de normalitate, de a îmi păstra momentele și obiceiurile, de a nu lăsa creativitatea într-un sertar, dosită. Este nevoie să o restartez, pentru psihic, pentru a merge înainte. Într-o invazie de știri despre război, a scrie pe diverse teme mi se pare ca un colac salvator. Este ca primul ghiocel care iese din zăpadă în frigul năpraznic. Vine ea și primăvara!

Spring SuperBlog 2022

Foto din arhiva proprie

Deși nu am certitudinea că voi scrie pentru toate probele, pentru că iar sunt ca un berbec adevărat băgată în tot felul de proiecte, încerc să fiu cât mai prezentă și mai activă.

Primăvara asta trebuie să cultiv în SuperBlog și să restartez anotimpul de a fi creativă!

Cum participi la SuperBlog 2022

Dacă vrei să îți dai restart la creativitate și îndeplinești condițiile de participare, SuperBlog este solul roditor unde poți planta cele mai frumoase flori și un antrenament intens. Chiar dacă este o competiție în care intră peste 100 de bloggeri, ai întotdeauna drumul tău și șansele tale. Tu dai restart de fiecare dată cu reperele unui nou brief. Înveți să scrii cu presiunea unui deadline. creezi, creezi, creezi.

Pentru a participa la competiție, citește regulile de participare la SuperBlog, scrie un articol care anunță intenția ta de a participa și completează formularul de înscriere.

Restart!

 

 

 

2 Comentarii

 1. Diana

  12 martie 2022 at 1:40 pm

  Succes din plin, draga mea!

  1. CopperAttitude

   12 martie 2022 at 2:47 pm

   Mulțumesc mult, Di! Te îmbrățișez!

Raspunde