SuperBlog, Uncategorized

Toamna se numără articolele la SuperBlog

Reading Time: 2 minutes

Am trecut și de echinocțiul de toamnă, moment ce marchează începutul toamnei în emisfera nordică. În cea sudică însă, vine primăvara.

Toamna se numără…articolele

Acesta este un moment special al anului, cu semnificație aparte pentru că sărbătorim abundența, recolta, spiritul pământului. Putem vorbi de o recoltă în adevăratul sens al cuvântului, ca un coș plin cu fructe și legume, tocmai adus din grădină. Eu însă mă refer la abundența în cuvinte, rezultate, lucruri bine făcute, idei născute. Pentru că toamna ne arată întotdeauna că este minunat să lași lucrurile să se întâmple.

În general asociez toamna cu începuturi de activități, proiecte, rechizite noi, foaia albă de hârtie, caiet nou, iar acum, articole noi. Noi și scrise în ritm de competiție.

Dacă nu ai ghicit deja, începe SuperBlog 2020, ediția de toamnă. Cealaltă ediție a acestui an a fost în primăvară, în plină pandemie.

Este a treia ediție la care particip și ….

… este prima oară când nu îmi stabilesc obiective concrete,

… vreau să mă bucur de storytelling și de cultivarea creativității, de închegarea site-ului,

… vreau să îmi ofer libertatea de a scrie doar la probele cu care rezonez. Dacă voi scrie la toate înseamnă că s-au aliniat planetele,

… nu mai vreau să trag pe ultima sută de metri să termin articolul pentru ca apoi pentru 30 secunde depășite să primesc penalizare. Nu s-a potrivit ceasul…

… vreau să scriu fără presiune.

… fac parte dintr-o comunitate foarte faină, cu care interacționez și în afara competițiilor.

… pentru că bloggingul este un ingredient magic pentru dezvoltare personală. Referitor la acest lucru, am scris un manifest pe care îl poți citi aici.

SuperBlog 2020, ediția de toamnă

Dacă ai blog și vrei să participi la această competiție, citește întâi Regulamentul de participare la SuperBlog, scrie un articol prin care îți anunți intenția de a participa, așa cum am făcut eu acum și completează formularul de înscriere. Apoi intri în comunitatea SuperBlog. Simplu!

De la 1 octombrie 2020 începe adrenalina deadline-urilor (ține minte ora 23.59), emoțiile așteptării notelor, posibilitatea contestațiilor, discuții pe grup.

Citești brief-ul prezentat de sponsor, îl mai citești o dată, te documentezi, creezi și….o iei de la capăt. În felul acesta ținem creativitatea aprinsă!

SuperBlog2020

Important este să știi că intri într-o competiție care te va schimba uimitor. Vei ieși alt blogger, mult mai bun! Am scris la cald câteva gânduri despre ce a însemnat prima ediție la care am participat și pe care îl poți citi aici. Sper să te inspire.

Deci, intri în joc?

 

Surse foto – arhiva personală, Unsplash

 

4 Comentarii

 1. Diana

  24 septembrie 2020 at 3:03 pm

  Succes! Eu deja am intrat în joc!

  1. CopperAttitude

   24 septembrie 2020 at 3:08 pm

   Mulțumesc la fel, Diana! Să ne citim cu bine!

  1. CopperAttitude

   5 octombrie 2020 at 8:08 am

   Mulțumesc mult, Aurora! Mult succes și ție, în tot ce îți propui!

Raspunde