SuperBlog

Toamna aceasta, continui traseul succesului în blogging cu SuperBlog

Reading Time: 3 minutes

Întotdeauna toamna a stat sub semnul începuturilor pentru mine. Cât am fost la școală, farmecul primei zile era dat de emoția primelor rânduri într-un caiet nou, pixuri colorate sau cărți noi. Apoi au urmat agendele, plannere, stilouri, pixuri în culori, curcubeu pe biroul meu. Am desenat cu ele hărți, veșnic în competiție cu toată lumea din jur, mai puțin cu mine.

Timpul mi-a adus în dar experiențele, de cele mai multe ori balsam pentru suflet, dar și lecții de viață. Toate, oricum au fost, au șlefuit femeia care am devenit astăzi, cu bune și rele, cu riduri cât trăirile mele și cu povești cât pentru o viață. Hărțile mele neclare până atunci începeau trasee care se conturau din ce în ce mai bine. Și, deși, poate unele erau mai întortocheate ca altele, au avut rolul lor. M-au purtat în stații și locuri pe care le-am înțeles mai târziu.

Despre unele dintre ele am și scris cândva, altele încă stau în sertarele ferecate din mintea mea, până când le voi descătușa în cuvinte. Pentru toate însă, sunt foarte recunoscătoare.

Cum arată traseul succesului în blogging

Când am început să scriu, visam să călătoresc mult, să povestesc și să inspir. Cu harta deschisă, am încercat și drumuri noi, cu emoție și teamă. Cu fiecare articol, învățam ceva nou iar asta mi-a dat curaj să experimentez, să îmi dezvolt abilități noi. Așa mi-am dat seama că bloggingul este un proces de dezvoltare personală și, cu fiecare articol eu eram alta, o versiune mai bună, mai încrezătoare în forțele proprii.

blogging creativ

Când am descoperit SuperBlog, eram după o schimbare majoră în viața mea și a fost momentul ideal să intru în altă aventură. Una care mi-a adus aproape oameni dragi, premii și colaborări. Drumuri minunate, cu urcușuri, dar care mi-au adus satisfacții pe măsură.

Sunt luni de zile în care nu am ajuns să scriu niciun rând în colțul meu de lume arămiu, luni agitate, cu gânduri întortocheate și cu multe întrebări și pași mici. Luni în care nu s-au legat cuvintele, pentru că mintea le complica nărăvașă. Se spune că după o anumită vârstă nu te mai atinge ce spune lumea, nu mai ești în competiție cu alții. Mi-a luat trei ani să înțeleg asta și că eu am drumul meu, că viața este și despre momente în care nu ai nevoie decât să respiri și să fii. Fără excel, fără drumuri lungi, fără ședințe. Doar cu întâlniri cu tine însuți, cu regăsire…. și ceva povești scrise în alte părți. Sper că au ajuns la cine trebuie.

Dacă mă urmărești de ceva timp, poate știi că toamna, ca și primăvara, eu țes povești mai speciale pentru că este sezonul SuperBlog. Și, dacă la început am pus presiune pe mine, cu timpul m-am bucurat în primul rând de ce scriu și am mers înainte cu harta mea în mână.

Scrisul înseamnă terapie pentru mine și, deși nu știu dacă voi scrie pentru toate probele, atunci când o voi face, va fi cu bucurie pentru mine. Voi uni puncte pe harta mea din această toamnă, îmi voi desena drumul și voi sărbători la final faptul că am lucrat cu mine, că am devenit mai bună.

 

Deschide-ți harta pentru SuperBlog în această toamnă

Dacă îți place să scrii și îndeplinești condițiile de participare, SuperBlog este școală, grădină roditoare, maraton, un curs de dezvoltare personală. Chiar dacă este o competiție în care intră peste 150 de bloggeri, ai culoarul tău și harta proprie. Tu alegi calea cu reperele din brief, înveți să scrii cu presiunea unui deadline. creezi vizualuri, ieși din zona de confort.

blogging creativ

Pentru a participa la competiție, citește regulile de participare la SuperBlog, scrie un articol care anunță intenția ta de a participa și completează formularul de înscriere.

Apoi te alături comunității SuperBlog și intri în roller-coaster cu adrenalina și emoția așteptării rezultatelor.

Pregătește-te! La 1 octombrie începe competiția!

Foto: Unsplash

2 Comentarii

 1. Diana

  20 septembrie 2021 at 5:56 pm

  Fie ca toamna asta să fie rodnică! Și fie ca hărțile noastre să găsească un punct comun la gală (dacă va fi, eu așa sper!)

  1. CopperAttitude

   20 septembrie 2021 at 6:47 pm

   Ar fi minunat, Di! Iar de data aceasta mult mai fezabil ca până acum. O toamnă plină de belșug să avem!

Raspunde