SuperBlog

Adu vacanța în curtea ta, cu Piscine Ieftine

Reading Time: 6 minutes

Gândul ne zboară deja la vacanță și la culoarea turcoise a mării, dar mai ales la starea aceea de relaxare și dolce far niente. Când vom mai pleca în vacanță? Cum vor arăta vremurile ce vor veni? Până atunci, poți aduce starea de vacanță zi de zi, în curtea ta alegând un model de piscine ieftine, de calitate înaltă.

Să îți spun o poveste…

 

.. Întâi a fost mutatul de la apartament la curte…

Îi mai ții minte pe prietenii mei, Ana și Matei, părinții Sarei? Cei care s-au mutat de la apartament la casă în plină pandemie și care au ridicat casa de la zero. Îți povesteam toamna trecută cum au ajuns să ia o decizie importantă pentru ei, în condiții de pandemie. Povestea lor, dar și a altor prieteni de ai mei cu copii este interesantă, ei au decis în urma carantinei din primăvară că nu mai pot tergiversa planul lor de ridica o casă și că acela era momentul pentru acțiune.

Vorbind cu ei după mai mult de jumătate de an de locuit la curte, am realizat că, de multe ori, viața ne pune în situația de a lua decizii rapide și că Universul știe mai bine de ce trebuie să le luăm.

A trecut peste ei o toamnă și o iarnă în care chiar și când era ger sau zăpadă au putut să se bucure de stat afară, de făcut oameni de zăpadă și de sărit în bălți de apă cu cizme de cauciuc. Mulți dintre noi ne amintim din copilărie, că erau mici bucurii după ploaie și nu ne puteam abține de la ele.

 

O nouă perspectivă în familie: construirea unei piscine ieftine

Acum, că a venit primăvara, sunt planuri noi în familia Sarei. Perspectiva unei vacanțe în afara casei este nesigură pentru ei. Iar locul acesta pe care îl numesc acasă le-a devenit atât de drag, încât au decis să investească în construirea unei piscine. Sunt în plin șantier în curte și totul merge conform graficului.

Vara va veni cu vreme caniculară dar și cu vremuri incerte. Răcorirea sub duș sau cu un icetea plin de gheață vor fi doar soluții temporare. Ori o piscină este modul cel mai eficient de a nu simți vara toridă, dar și de a face sport în fiecare zi.

Mai ales că Matei are probleme cu somnul și spune că stresul din timpul acestei pandemii și mutatul i-a afectat pe toți din familie. Ana, care este psiholog de profesie, i-a susținut ideea instalării unei piscine, deși la început o neliniștea o nouă investiție.

Dar, cum spunea și ea, beneficiile trec dincolo de costuri și numai gândul că vor petrece timp în familie în jurul piscinei a făcut-o să îmbrățișeze ideea, fericită.

piscine ieftine

Infografic din arhiva personală editat în Canva

Cum să construim piscine ieftine?

M-au făcut iar curioasă cu proiectul lor despre care vorbeau cu entuziasm și i-am întrebat timid:

-Dar … nu este prea scumpă? 

Știam că în România nu este încă o cultură extinsă legat de construirea unei piscine în curtea proprie, așa cum în Franța și Germania se practică. Însă ei studiaseră toate detaliile în timpul iernii și știau tot ce se comercializează pe piața românească. Au avut timp să intereseze de prețuri dar au ținut cont și de alte aspecte ale proiectului, cum ar fi termenul de livrare și timpul de montare.

Știam de la proiectul casei și construcție că ei lucrează cu cei mai buni profesioniști în domeniu, pe principiul:

Dacă tu crezi ca un profesionist este scump asta este din cauză că nu știi cât te va costa la “sfârșit” un incompetent și cât de greu îți va fi să îndrepți greșelile lui

O alegere informată

Prietenilor mei nu le-a fost greu să aleagă, pentru că nu toți furnizorii erau transparenți cu informațiile și prețurile nu erau întodeauna la vedere.  Așa au ales  fără ezitare să ofere proiectul celor de la PiscineIeftine.ro, de unde au primit consultanță, livrare și montaj gratuit.

piscine ieftine

Colaj foto preluate de pe FB Piscine Ieftine, realizat în Unfold

 

Le-a fost ușor să aleagă de pe site modelul unei piscine ieftine pentru că prețul era afișat. Au obținut o programare în mijlocul primăverii pentru că au discutat din timp și au primit consultanță.  Asta le-a și plăcut la echipa de lucru. Erau suficienți angajați, astfel că nu era cazul să îi prindă vara așteptând montarea ei.

Au analizat foarte bine modelele, în primă fază și au aflat că există piscine din beton, fibră de sticlă și lemn sau oțel. Ei au ales un model din categoria piscine metalice.

Dacă ești și tu interesat să îți construiești o piscină în curtea casei sau încă te gândești dacă este o soluție pentru tine, rămâi alături de mine. Îți voi povesti ce am aflat de la prietenii mei curajoși.

 

De ce trebuie să ții cont pentru construirea unei piscine

Prietenii mei Ana și Matei mi-au destăinuit câteva aspecte legate de construirea unei piscine ieftine de care trebuie să ții cont:

#1. Bugetul

Cum bănuiești, prețul unei piscine rezidențiale variază în funcție de mărimea și materialul din care aceasta este făcută. Matei îmi povestea că prețurile pleacă de la aproximativ 4.000 euro în cazul celor pe structură metalică și poate ajunge și la 20.000 euro în cazul celor din beton. Am dat un interval amplu pentru că diferă în funcție de dimensiunile alese.

Dar ca și la o mașină, poți adăuga la dotările standard diverse tipuri de tunning, cum ar fi luminile din pereții piscinei care îi dau un aspect spectaculos seara. Ei, poate ai putea spune ca și mine că mai poți dota ulterior dar nu este așa. Astfel de accesorizări sunt obligatorii încă de la construirea piscinei alese, în caz că ți le dorești.

Poți achiziționa o piscină la un preț accesibilfără să fii nevoit să faci rabat la calitate! PiscineIeftine.ro îți oferă calitate germană la un buget convenabil și îți oferă garanția unui produs sigur și rezistent în timp. Iar calitatea germană știm că este superioară mai ales în investițiile acestea pe viață. Ar fi și păcat să alegi un produs fără nume și o garanție înaltă a calității când aici ai o carte de vizită  remarcabilă.

#2. Mărimea familiei

Este un aspect important atunci când ești în căutarea unei piscine ieftine. Specialiștii te vor ajuta să alegi modelul potrivit familiei tale dar și spațiului pe care îl deții. De exemplu, pentru o familie cu doi copii se recomandă dimensiunea 8 x 4,16 x 1,5 m. Fiecare zi va fi o altă zi plină de zâmbete, bucurie și mișcare pentru toți.

piscine ieftine

Colaj foto preluate de pe FB Piscine Ieftine, realizat în Unfold

#3. Alegerea materialului

Tipul de material, fie că este beton, metal, fibră de sticlă sau lemn. Dacă îți dorești o investiție pe termen lung, cele mai rezistente sunt cele de beton. Ele au o garanție de 20 de ani pentru piese.

#4. Alegerea spațiului potrivit

Când vrei să construiești piscina ta de vis trebuie să ții cont de spațiul pe care îl ai în curte dar și de faptul că aceasta nu trebuie să fie umbrită.

#5. Timpul de livrare și montare

Un aspect important care ține de confortul tău ca și client este timpul de livrare și montare. Magazinul online Piscine Ieftine ți le oferă în mod gratuit. Cred că ți-ai dori să primești cât mai repede o astfel de investitie, nu-i așa? Faptul că toate produsele se vând din stoc propriu, nu vei aștepta câteva săptămâni să ajungă la tine. Iar montarea a durat 3 săptămâni la prietenii mei pentru categoria piscine metalice. Dacă vei alege să construiești o piscină din beton, procesul va dura 4-5 săptămâni, firește este mai laborios.

#6. Alege un sistem eficient de circulare a apei

Echipa de specialiști te va sfătui în alegerea celui mai eficient sistem de circulare a apei. Există sisteme de tratare a apei pe bază de clor, brom sau soluție salină. Dar cea mai eficientă și sigură alternativă pentru dezinfectarea apei este utilizarea oxigenului activ (peroxid de hidrogen). Acesta este un antiseptic natural și este folosit în spa-uri și piscine terapeutice, fiind o soluție mai sănătoasă decât cele amintite mai sus.

piscine ieftine

Sursa foto: FB Piscine Ieftine

#7. Nu uita de peisagistica din jurul piscinei

Finisajul de calitate precum și decorul de jur împrejurul piscinei sunt elemente esențiale pentru un proiect reușit. Aici va fi un loc preferat de întreaga familie, unde sunteți răsfățați și vă relaxați împreună. Bordurile vor asigura estetica finisajelor piscinei iar câteva plante și șezlonguri vor crea atmosfera de vacanță de vară. Aduci marea în grădină. De fapt ai vacanța la tine în curte!

Fără a renunța definitiv la vacanțe pe alte meleaguri, piscina ta de acasă va fi locul unde familia se va simți cel mai bine, într-un mediu sănătos și sigur pentru toți. Așa a procedat și familia Sarei, prietenii mei, pentru că ei au știut să aleagă profesioniștii pentru instalarea piscinei favorite.

Ție ce fel de piscină ți-ar plăcea?

 

Sursa foto copertă articol: FB Piscine Ieftine

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

4 Comentarii

 1. Diana

  5 aprilie 2021 at 4:26 am

  Prima dată când am realizat că poți avea o piscină în curte a fost când mă uitam la desene animate 🤣 De atunci tot visez la una. Eh, poate într-o zi, văd că încep să se miște lucrurile și la noi.

 2. Mona

  5 aprilie 2021 at 7:33 am

  Casă au, piscină au, oare ce mai urmează? Îi cam invidiez pe Ana și Matei! Te îmbrățișez, Mari! Mă bucur mult că ai reușit să scrii!

  1. CopperAttitude

   5 aprilie 2021 at 11:31 am

   Mona, sa vedem ce va mai fi nevoie! Multumesc tare mult! te pup

 3. Proba 13. PiscineIeftine.ro – Marea din grădina ta

  5 aprilie 2021 at 6:56 pm

  […] Adu vacanța în curtea ta, cu Piscine Ieftine […]

Raspunde